IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana neesmu drosh

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs ayck
  • Sākuma datums Sākuma datums

ayck

New member
Pievienojies
18. Marts 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
es sakuma palasiju forumu itka vis izklausas okey un ir forshi , bet kad pieregistrejos e-Ls un kad tur paradija man to ligumu es lasot vinju bisk sabijos ...... un saku domat vai rupjak sakot man nevaretu sanakt sudi kaut kada veida.....un piemeram , ja es izveidoju kontu un velak atmeti shito visu ...vai man nesaks uzbazties par konta neimantoshanu vai kaa tamliidzigi.....Es velos pelnit naudu interneta , bet visiem zinam ka interneta viegli iekulties nepatikshana sun man tas nav vajadzigs.

aizmirsti par elatiem un citiem fufeljiem;

izvelies produktu,
taisi laopu anglju valodaa,
prmotee to
sanjem checku uz pastu

un viss;

sudi par konta neizmantoshanu? kur ta tadi brinumi ? :D Ja vien netaisies njemt kauko uz procentiem un pectam nemaksaat tos, tad jau gan var iekljuut melnajaa sarakstaa, bet nu cik zinu e-ls nav nekada sakara ar to.

Atpakaļ
Tops