IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana Mūža pensija!

incuk_gold

New member
Pievienojies
4. Septembris 2012
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Reģistrējoties saņem dāvanu 20$ apmērā. Pēc 20$ saņemšanas, nākamajā dienā - ieej savā ofisā, sadaļā "mans konts" un ieliec mūža depozītu.
- Minimālā summa 10$(var ielikt uzdāvinātos 20$)
- Saņem 35% no investētā pirmos 3 mēnešus;
- Saņem līdz mūža beigām 5% no investētā, pēc trešā mēneša;
- Pelni 10% no savu referālu ienākumiem;
Profitpuls - ir kompānija, kas dod iespēju pelnīt pasīvi, kas nes ienākumus visu mūžu!
Ja ir vēlēšanās variet uzaicināt savus draugus, paziņas! Izvēlēties summu kādu investēt. Var neko vairāk neieguldīt, tikai dāvanā saņemtos 20$. Risks nekāds!
Pēc 30 dienām no reģistrēšanās, 3 mēnešus saņemsiet 35%, visu mūžu 5% no investētās summas!

http://profitpuls.com/?ref=1824

nu es reģistrējos, nekādi 20$ dāvanā pašreiz nav parādijušies.

Domāju kāds vnk piepelnās ar referāli :D

nu arā lapā nekas par šādu bonusu nav :D

karoč, nereģistrējieties. Ieājo šorīt, nav 20$.

Par tādu muldēšanu vajazētu ban no foruma :D

Paši pa sevim 20$ neparādisies, jāveic ir darbība. Aizejam uz sadaļu akcijas un pasūtam šos 20$, nauda būs pieiejāma 48h, un pēc tām sadaļā mans konts atvērām depozītu.

Saņemt dāvana + 10% pie depozīta!

Saņēmt dāvanu ir vienkārši!

Atvērt depozītu par summu $ 10 un $ 50 000
uz laiku no 2012/10/11 līdz 31.12.2012 un
saņem dāvana + 10% pie depozīta!

Pēc depozīta noformēšanas
obligāti nosūtiet pieprasījumu saņemt
dāvana 10%

dāvana+ 10%pieskaitīsies tuvāko 24 stundu laikā ...

Pelni ar mums mūža pasīvo ienākumu
un saņem dāvanas.

http://profitpuls.com/?ref=1824

incuk_gold teica:
Paši pa sevim 20$ neparādisies, jāveic ir darbība. Aizejam uz sadaļu akcijas un pasūtam šos 20$, nauda būs pieiejāma 48h, un pēc tām sadaļā mans konts atvērām depozītu.

nu nezinu nezinu :D tur var pieteikties tiem 10% pie pirmās iemaksas nevis 20$....

čakarē vēl :D

bano ārā :D

nu nezinu nezinu Very Happy tur var pieteikties tiem 10% pie pirmās iemaksas nevis 20$....

čakarē vēl Very Happy

bano ārā Very Happy

Pievienojies manam skyp(skaties pēc autora nika cita proekta tēmā), palīdzēšu personīgi.

Atpakaļ
Tops