IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate moreniche

individual

New member
Pievienojies
28. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Seit apspriezam visu kas saistits ar so.

Sandi, ko nozime ta pozicija ko man rada account? Man ir 214, no rita bija pari pa 7000.

Nezinu man kaut kā tas saits nepatīk... Pirmkārt tur ir ļoti maz produkti :) Otrkārt šādas lietas pārdot ir nedaudz neizdevīgi tāpēc labāk ir izvēlēties "e-staff" jo ja tam pārdevējam ir jāsūta pircējam prece utt. rodas papildus izdevumi, kas uzreiz atsaucas uz to procentu likmi kuru tu saņem pārdodot to konkrēto preci...
Jo , piemēram, ja tu pārdod e-book'u tad tās grāmatas īpašniekam nerodas izdevumi sūtot preci pircējam un loģiski, ka tās preces īpašnieks var uzlikt lielāku procentu likmi kuru tu saņem par pārdoto vienību :)

bet makingyouricher.com ir tacu e-produkts, vai ne? ;)

USA/UK/Canada/Australia - atiistiitas valstis ar labu maksaat speeju.

Ir ok sanjemt 15 - 35$ komisijaa par ebooku, bet var ari sanjemt, 100-160 vai 175$ kaa komisiju.

p.s. agrak bija uzskats ka internets ir labs tikai e-produktiem... nu jau ir vairaaki gadi kad internetaa ir viss un cilveki dalas 2 daljaas, vieni kuri pelna milijonus ar ebookuiem, vieni - ar 'taustamajiem produktiem' ;)

Atpakaļ
Tops