IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Monēta RubyCoin (RBY)

Pievienojies
10. Novembris 2017
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
Iesaku ievērst uzmanību RubyCoinam. Monēta ļoti labi staigā attiecībā pret BTC (pareizāk sakot viņai palīdz staigāt) un laikā ieliecot vilcieniņā var ļoti labi nopelnīt. Es šorīt iekāpu.

ji8r3t3xbyfn1aghfih0hk1hl8onca5l.jpg

Es neiesaku, ka Jums darīt, es tikai padalos ar kādiem ''vilcieniem'' es braucu. '))

Pašu mazumiņu, jo paskatoties uz cenu vairāku mēnešu garumā vel izskatās pēc kursa, kuru kāds lielāks monstriņš uztur. Būtu tik zema kā pirms pēdējā lielā pampa, tad būtu interesantāk.

Modris, arī darbojies ar virtuālām lietām?

Var jau protams sēdēt uz bitcoina un visiem stāstīt, ka kko saproti par virtuālās valūtas tirdzniecību bet lielāka peļņa ir pērkot / pārdodot, tādā veidā palielinot savu bitkoinu daudzumu. Kad bitkoins ceļas var tirogot pārī USD / BTC, kad nomierinās, labi strādā altkoini.

Tam pašam RubyCoinam tā cena ir attiecībā pret bitkoinu. Tātad, ja es nopērku vienuRubyCoinu par 0.00008981 bitkoinu es gaidu, kad cena būs augstāka un pārdošu teiksim par 0.0010000. Rezultātā man būs vairāk bitkoinu nekā bija pirms pirkuma. Šādu darbību rezultātā mans uzdevums ir iegūt vairāk bitkoinu.

Atpakaļ
Tops