IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana Mazu palīdzību?

Stovamn

New member
Pievienojies
10. Janvāris 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki!
Kā jau noprotat, es vēl esmu iesācējs (drīzāk vēl zem iesācēja) šajā jomā. Mans mērķis pagaidām nav nekāds dižais un neko daudz man arī nevajag, pēc idejas, lai pietiktu pāris aliņiem piektdienas vakarā.

Tātad pāršķirstīju dažas foruma diskusijas par pelnīšanas veidiem i-netā un nonācu pie secinājuma, ka neko lielā izvēle man nav. Proti, vienīgais budžets ir 3 (eiro) uz PayPal konta, tātad visādi Affiliate Marketing pagaidām atkrīt (PHP arī nav diži laika mācīties tagad). Paskatījos diskusijas par tām klikšķu programmām (PTC vai kā viņas saīsinājumā) un nodomāju, ka iesākumam pietiktu, jo kā redzēju daži lietotāji no vienas programmas ik pēc dažām dienām var dabūt ārā dažus amīšu zaļos.

Cik noprotu ar šito štelli ir tā, ka vajadzēs pirkt kaut kādus refferals, lai ienāktu vairāk centi vai arī nāksies viņus piesaisīt. Tad tur vēl cik noprotu ir upgreidi, kas arī dod kaut kādu bonusu.

Tad nu ir daži neskaidri jautājumi:

1) Sākot no pilnīgas 0 (vai ja var izmanot tos 3 eiro) var pirmajā mēnesī (vai vismaz divos) dabūt kaut kur 50$?

- Jā, saprotams, ka Jums, guru, izklausās 50$ mēnesī smieklīgi, bet tas tomēr būtu sākums! :)

2) Tie saiti, kas ir norādīti pusgadu vecās diskusijās vēl var būt uzticami? Vai arī, ja viņi ir noturējušies to pusgadu, tad viņi jau ir uzticami?

3) Ko pēc idejas vieglāk izmantot, lai naudiņu pēc tam dabūtu sev kabatā - PayPal vai E-Gold?

4) Par refferals un upgreid pirkšanu runājot, tas cena drošvien ir atkarīga no programmas, par refferals skaidrs, bet kā palīdz upgreids, ja viņu iegādājas un vai to var izdarīt par to pašu sadabūto naudu?

Tas iesākumam būtu viss, ja varat sniedzat kādus padomus, jo mans pirmais mērķis tiešām ir tikt tikai pie pāris desmitiem zaļo mēnesī. :) Tālāk jau redzēs!

Paldies par atsaucību, Stovamn.

Nu ir jau tā, ka to naudu jau nemaz nevajag ieguldīt, ja pats vari pietiekoši savākt zem sevīm tos referāļus kas tev palīdz pelnīt.

Apgreids ir vajadzīgs, jo tad tev par katru kliku maksā vairāk - pat dubultā.

Par vecajām programmām labāk skaties vai ir pēdējā laikā izmaksas nevis cik vecas lapas.

E-gold nav vajadzīgs uz to neviens vairs nemaksā - tev vajadzēs alertpay un paypal

Atpakaļ
Tops