IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

MasterForex

Prestons

New member
Pievienojies
15. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
http://masterforex.org/index.php?id=6119 shis ir daudz labaaks par Marketivu jo saliidzinoshi nopelniit var daudzreiz vairaak!Tagad vairs tur nedod bonusus,taapec vajadzees ielikt savu naudu!

No savas pieredzes es pagaajusho nedeelj triijaas dienaas no 20 $ dabuju 160 $ taakaa domaajiet pashi vai tas ir izdeviigi!
Visu apspriezham par sho teemu sheit! :D

Prestons teica:
www.masterforex.org shis ir daudz labaaks par Marketivu jo saliidzinoshi nopelniit var daudzreiz vairaak!Tagad vairs tur nedod bonusus,taapec vajadzees ielikt savu naudu!

No savas pieredzes es pagaajusho nedeelj triijaas dienaas no 20 $ dabuju 160 $ taakaa domaajiet pashi vai tas ir izdeviigi!
Visu apspriezham par sho teemu sheit! :D

izklausas interesanti? Esi meginajis kaur ko caur musu pashu Parex vai arii AEPC (ex. EPC)? Tiesa gan tur ar 20$ netikt iekshaa, laikam 5000 EUR bija sakuma summa vismaz EPC.

Ir doma vai nu ar Parex vai nu ar hansabanku,bet slikums vilkties uz banku sleegt liigumu :) Bet nu tuliit jau karti jaamaina tad arii piesleegshos!Starpcitu tajaa masterforexaa pats neko nebiju ieguldiijis jo iedeva 5 $ bonusu,bet tagad vairs nedod!Shis veids ir jau daudz interesantaaks!

njā, biju jau sen šiten piereģistrējies un man tie 5$ šeit tik iet zudumā, jo nav man izpratnes par forexu! :(

Prestons teica:
Ir doma vai nu ar Parex vai nu ar hansabanku,bet slikums vilkties uz banku sleegt liigumu :) Bet nu tuliit jau karti jaamaina tad arii piesleegshos!Starpcitu tajaa masterforexaa pats neko nebiju ieguldiijis jo iedeva 5 $ bonusu,bet tagad vairs nedod!Shis veids ir jau daudz interesantaaks!

Hanzanei gadijumaa caur hanzanet nevareja pieslekties? bet nu labi, tas po.

Vienigi pretstata tavai veiksmei, man zheel shito dzjekinju - kknd, shim gan kaut ka neiet.

Prestons teica:

Klausies, staasti, cik reealistiski ir atkartot to tavus 20 uz 160$? taa bija veiksme vai tomer tur ir kaut kaadi paterni kas atkartojas, utml? teoretiski jau izskatas interesanti, ja no 1000$ varetu zucept 5000$ meenesi, butu verts pakjepaties.

Man taa masterforex lapa paraadaas ar ķeburiem.. Ko dariit lai normaali vareetu izlasiit?

spied brozeri view => character encoding un tur izvelies kadu kas der

Jasaka ka MasterForex ir diezgan eerts prieksh iesakuma, bet tomeer ir daudzas fignjas kas kjiet veel pietruukst, un biezhi vien visu izkjir sekundes daljas. Prasaas lai buutu kaut kaads super duper auto actions uz viena buttona spiediena vai nu peerk, vai nu pardod :)

hmm... un cik reali dabut nopelnito naudu atpakal?

es tada zina, ka ar krievijas kompanijam vel neesmy stradajis. vienkarshi nav vel uzticibas.

nav kaut kaada iespeeja parsleegt uz anglu valodu jo kireviski neko nerubiiju bet angliski tiiri normaali...

pamegini easy-forex platformu. viniem gan krieviski, gan angliski, gan japaniski var tirgot...

http://www.forextoday.biz

Atpakaļ
Tops