IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Marketiva

Te būs 2 linki, bet tie nav tie īstie :

http://mega-shop.h12.ru/forex/info.htm
http://www.fxzona.com/forum/viewforum.php?f=3&sid=1e18a97a5de7197d08c709788b161284

Labāk paņem www.google.ru un meklē Marketiva vai Forex

brivdienas tacu nestrada. ja paskatisies kalendara tad redzesi ka sarkans ;)

20 dolāri no pirmās nedēļas guvuma (vai 50%) tam, kurš man iemācīs man droši šitajā no 5$ uztaisīt naudu...

kriz teica:
20 dolāri no pirmās nedēļas guvuma (vai 50%) tam, kurš man iemācīs man droši šitajā no 5$ uztaisīt naudu...
Te tikai uz laimi un risku var pelnīt. Vienu brīdi biju uzkāpis uz 8 dolāriem tagad nokritos uz 1 dolāru :(

kriz teica:

:D Nu tu arii laid gribi no 5 $ kautko uztaisiit turklaat veel Marketiva!Nu ko lai saka lai veicas :D

cien.jaunekļi,
ietaupīsiet kaudzi laika ja atmetīsiet ilūzijas ka no kaut kādiem mistiskiem 5$ uztaisīsiet vērā ņemamu naudu, ja vēlaties patiešām pelnīt Forex tirgū, tad rēķinaties ar vismaz 2 gadiem intensīvām nopietnām mācībām uz demo konta, ir jāizlasa daži simti grāmatu specializētās literatūras un sākuma kapitāls vēlams vismaz no 10K $ . Un ņemiet vērā ka patiešām šajā tirgū spējīgi pelnīt ir tikai 2-3% no tiem kas sāka ar to nodarboties. Ticiet, visi šie kritēriji ir patiesi!

latino teica:
cien.jaunekļi,
ietaupīsiet kaudzi laika ja atmetīsiet ilūzijas ka no kaut kādiem mistiskiem 5$ uztaisīsiet vērā ņemamu naudu, ja vēlaties patiešām pelnīt Forex tirgū, tad rēķinaties ar vismaz 2 gadiem intensīvām nopietnām mācībām uz demo konta, ir jāizlasa daži simti grāmatu specializētās literatūras un sākuma kapitāls vēlams vismaz no 10K $ . Un ņemiet vērā ka patiešām šajā tirgū spējīgi pelnīt ir tikai 2-3% no tiem kas sāka ar to nodarboties. Ticiet, visi šie kritēriji ir patiesi!
Da ko tu te lej? Divi gadi demo versiijaa???? :DVarbuut ka tev to vajadzeeja!Un nevajag jau nemaz 10K!

latino teica:
cien.jaunekļi,

Vecīt tagad tu nopietni salēji.. :D

Jā! Šis tiešām man liekas ir normāli salējis! 2 gadi tiešām ir pa daudz!!! Personīgi es neko nezinu par tām adresēm, tagat mēģināšu kautko sākt, bet nu zinu ka tik traki nav!!! :D :D :D

Kā jau teicu - nekas traks jau nav! Tikko piereģistrējos un nopirku un pārdevu akcijas! Un zaudēju 1 virtuālu dolāru :D :D :D Bet tas tik sākumā, es tā domāju...

Sorry, ka tik daduz rakstu te, bet man ir jautājums. Piemēram, Es piereģistrējos Markevita savā mājā un kaimiņš(ar citu IP) arī savā mājā. Es varu aiziet pie kaimiņa un ieiet ar savu profilu Markevita? Kaimiņam vai man nebūs izdzēst acc vai kaut kas tmldz.? ceru, ka kāds atbildēs! :)

ka lai es pardodu tur tos tur peec nopirksanas? es itkaa uzspiezu uz sell bet man noperkas ;(

Kads no tas Marketivas realu naudu ir dabujis ? Cik es noprotu , tur lai sanemtu savu naudu ko esi nopelnijis , ir jaiemaksa vinjiem .

Tagad registrejoties dod tikai 2.5 $ . 8) Liekas kad busu izkodis ka ta sistema darbojas :lol: , biju nokrities lidz 1$ , bet nu jau atkal 3 $

Atpakaļ
Tops