IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Marketiva

adminsadmins is verified member.

Administrator
Personāla loceklis
Pievienojies
14. Marts 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
Viens no populārākajiem ir Forex pasaulē ir MARKETIVA. Tas arī ir viens no labākajiem iesācējiem, viegli saprast un arī nav vajadzīgas speciālas zināšanas. protams tur ir arī visas pamācības. Katram jaunam reģistrētam lietotājam piešķir realus 5$ ar ko iesākt, kā ari 10000$ virtuālo naudu ar ko patrennēties. Naudu var ielikt un ieskaitīt un izņemt ar Wire Transfer, Liberty Reserve, Webmoney, un citaam populārām interbeta bankām.
signature_smile7.jpg

Uzzini vairāk TE

man jautaajums par shito lietu... kas tur ir jaadara?? :D es tur iegaaju pieregjistreejos un novilku to programmu uzinstaleeju, un tur es redzu visaadus valuutas kursus... kas ar vinjiem jaadara?? :oops:

tur japapeta grafiki un jaskatas kuram varetu velak celties cena. tu noperc pa zemaku cenu un pardod par dargaku. ta ta pelnisana notiek. ja mak to darit tad nopelnit var labi.

Ar sho ir taapat kaa ar biteem nekad neko nevar zinaat!Un tie grafiki neko daudz jau nu nedod!Ticiet man esmu to visu paarbaudiijis :D Bet nu nopelniit gan var ljoti jauki,bet ne Marketivaa!Bet gan Masterforexaa!

sandis teica:
bussinesboy teica:
njaaa, vieniig ishk besii, ka tur viss ir anglju valodaa :roll:

dzjekinj, tu izklausies peec tiinaigera?! musdienas nezinaat anglju valodu ir kauns technologiju jomaa.

dzekinj, anglju valodu paarzinu diezgan labi, bet shaubos vai pat TEV nerodas probleemas ne ar vienu no taas speciaalaas terminologjijas vaardiem :?:

bussinesboy teica:
sandis teica:
bussinesboy teica:

dzjekinj, tu izklausies peec tiinaigera?! musdienas nezinaat anglju valodu ir kauns technologiju jomaa.

dzekinj, anglju valodu paarzinu diezgan labi, bet shaubos vai pat TEV nerodas probleemas ne ar vienu no taas speciaalaas terminologjijas vaardiem :?:

man jau liekas, ka internet bizaa nav nemaz tik daudz to terminju :)

sandis teica:
bussinesboy teica:
sandis teica:
bussinesboy teica:

man jau liekas, ka internet bizaa nav nemaz tik daudz to terminju :)
Nu kaa tad nav EURUSD,Gold,Silver utt :D

es no tiem 5$ dolariem ko dod pa velti, jau uzcepu 48$ nedeljas laikaa. bus japaprasa izmaksa :P

varbūt kāds vienu mazo tutorial, kā tikt pie pirmajiem dolāriem var uztaisīt?

Ja kas prot krievu valodu, tad krievu saitos ir ļoti labas pamācības par šo. man pat bija izdrukātas un es skatijos no lapas un dariju internetā :)

hmm tik daudz tomer te var dabut? es no tiem 5$ paris stundas uzcepu tik 7 centus, u nman jau piegreizas :D, laikam bus japaprove vel :D

Atpakaļ
Tops