IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Majaslapas popularizesana

Maricelo

New member
Pievienojies
8. Augusts 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Visiem sveiki.
Esmu uztaisijis savu blogu un tagad domaju ka gan labak tur pieverst cilvekus un ko darit lai blogs klutu ar vien popularaks?
Un vel jautajums kads varbut zin ka blogs.lv var ievietot adsense? (ja vispar var)

Latvija diezgan ierobezotas iespejas,protams, ja budzets tev tam nav paredzets. Megini digg.lv, nekur.lv, mainies ar linkiem utt.

Pirmkārt jau adsensi neļauj likt lapās latviešu valodā

Atlauj gan

Runajot par blogiem.lv, nemacesu atbildet vai var, jo nelietoju vinu pakalpojumus. Pieregistre labak savu lapu wordpress.com. Tur, ja nemaldos ir iespejams

nside teica:
Atlauj gan

Runajot par blogiem.lv, nemacesu atbildet vai var, jo nelietoju vinu pakalpojumus. Pieregistre labak savu lapu wordpress.com. Tur, ja nemaldos ir iespejams
Nu tad parādi kādu lapu :D

Apdauzits esi? Vispar apskatijies anglu valodas versiju? Ja tu doma, ka google sezh lidzigi domajosi cilveki kaa tu, tad tu smagi maldies

nside teica:
Apdauzits esi? Vispar apskatijies anglu valodas versiju? Ja tu doma, ka google sezh lidzigi domajosi cilveki kaa tu, tad tu smagi maldies
Kādu laiku atpakaļ pats biju meiģinājis un tieši dēļ lv valodas neapstiprināja, slinkums lasīt tos noteikumus varbūt kas mainījies , bet tā vispār nevarēja. Un ja sēdētu iekš googles tadi kā tu tad viņa sen būtu bankrotējusi :D

Manu pienema, varbut vienkarsi tava majas lapa bija galigi garam? :) Vai neatbilda TOS

Jautājums - vai Digg.lv vispār ir kaut kādā veidā saistīts ar oriģinālo Digg? Man jau šķiet, ka nav. Tā nagla kopēt jau gan nebūtu smuki. Es saprotu vēl tribīne pacentās, un uztaisīja pa savam, bet pēc digg idejas, bet nu digg.lv sorry, saits izskatās ne pēc kā, neviens viņu neapmeklē, un ko pie velna latviešiem izsaka digg?? Neko!

Atpakaļ
Tops