IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Maga palidziba.

magusss

New member
Pievienojies
6. Decembris 2010
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Chau!!!Nu principaa.ma no saakuma likaas pilniigakais swieksts,tipa neta uzduuros-melanais mags,zelta rituals uz naudu.no sakuma domaju,ka nu tak nav nekaa taada.A pirms kad laika.mani smagi uzmeta gaisa<<draugs>>.savaca labu dzuuksni un projaam.
Es ta tam magam piezvaniju,ok,satiikaamies.Vinjs poekrita izdarit TO par procentu no summas.
Tipa atgriezt atpakal parasdnieku.un izdarit lai tas samaksaa.
nnedelju nekas nenotika.vispar.bet pec 13 dienam,tas saak mman zvaniit,un luugt piedoshanu un nest kaut kadu hernju.ka taa sanaacis.un taa taalaak..
un atdeva naudu,sak shim tik smagi ap sirdi un suudiigi ap duushu..Un taads peleeks uz sejas,,kaa asfalta rullis parbraucis buutu..
nu moins...es tam magam samaksaaju norunato.
un tad bij viens projekts-paprasiiju,vai var to zelat ritualu uzraut gaisaa...kapos to izdariijaam.viss sanaac taa kaa biju gribeejis..tici vai netici,.
bet tas pastaav.ir tak taas lietas.
vnkaarshi ir jaatrod iistais.
shis sevi aviizes nereklamee.bet vinjsh reaali var paliidzeet pat shitadus,interneta projektus pacelt...nezinu kadiem spekiem vinjsh prasa paliidziibu,bet tie paliidz...
ja kadam ir interese,rakstat.pastastishu ko vairaak
sangue@inbox.lv

Vienīgi jebkuras šāda veida darbības nepaliek bez sekām-protams viss ir skaisti līdz brīdim, kamēr jāatgriež paņemtais. Ieteiktu nākamajā reizē padomāt par maģijas izmantošanu portālu mārketingam..lētāk sanāks tomēr google adwords =)

oho.
visādi štukoju kā lai dabū trafiku uz savu lapeli. Visadi triki pratā bija, bet pat maģiju nebiju iedomājies.
hah.. lābs.. bet es labāk patērēju laiku beklinku veidošanai.

oho.
visādi štukoju kā lai dabū trafiku uz savu lapeli. Visadi triki pratā bija, bet pat maģiju nebiju iedomājies.
hah.. lābs.. bet es labāk patērēju laiku beklinku veidošanai.

Atpakaļ
Tops