IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Linki

Ojars

New member
Pievienojies
30. Septembris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Khe khemm ... Varat saukt mani par neaptēstu bet jautājums sekojošs. Kā Sanda kungs minēja lapas reitingu ļoooti ietekmē cik daudz linku ved uz tavu lapu (ja pareizi sapratu)! Lapas adrese www.abc.com! Jautājums ... kur fiziski tie linki tiek bāzti un vai pietiek ar teiksim lapā www.xxx.com ieliktu linku www.abc.com??? Daudziem ir noteikums ka ir jālinko atpakaļ uz viņu lapu ... Kur un kā fiziski tas links stāv? Vai tas tiek likts kaut kur kodā? Vai tas parādās uz manas lapas (piemēram uzbliežu sadaļu Useful links un grūžu visu vienā rindā: afs.com, uryet.com utt.)? Mani nedaudz mulsina tas ka te tiek minēts ka lai labi kotētos Google ir nepieciešami 500-1000 linki kas ved uz tavu lapu (nu pieņemot ka niša ir diezgan pārbāzta). Ja kaut puse no tiem vēlas linku atpakaļ tad zūd lapas jēga, jo teiksim ja lapa ir par govju slaukšanu tad sadaļā Useful links es nelikšu linku uz kodolfizikas websaitu.
Jautājums tāds izplūdis bet ceru ka doma ir skaidra. Ak apgaismojiet jel mani! ;)

Atpakaļ
Tops