IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

linki un visitori

individual

New member
Pievienojies
28. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Pienemsim mums nepieciesami 10 000 apmekletaji diena.
Kads zin cik "backlinkus" vajag un cik apmeram 1 links nes apmekletajus. Ar 1000 linkiem pietiktu, lai sasniegtu sadu rezultatu un butu gana laba vieta mekletajos?

Apmekletaji protams ir visa sals un man ta nedaudz parekinot sanak, ka ar mazak ka 10k nemaz nav ko iesakt.

Var ar 50 apmeklētājiem dienā nopelnīt $2000 mēnesī.

Var ar 10 000 apmeklētājiem nopelnīt $50 mēnesī.

nedomāju ka ar 50 varēs 2000$ nopelnīt, bet par tiem 50$ gan tiesa. Viss atkarīgs kā tos izmanto.
Taču ar tādu lietu kā adsense vien jau 3000$ būtu jaiznāk pēc maniem aprēķiniem.

veciit,ja tu neesi veel sapratis, ir dazhadas nishas, teiksim 'car insurance' bus 200'000 - 500;000 linku vajadziigi;)

kameer 'deguna urbinaashana' 10 linki dos tev top 10 vietu mieriigi;)

vecit, es labi zinu to. es neprasu par nisham, bet cik apmekletajus dod 1 links piemeram kautkada kataloga. bet lab pagaidam tam nav nozimes.

uz laiku pametu so forumu, jo sadega dators.
tiksimies pec gada :P

vecit

ja tu noptimizee uz vardu kuru neviens nemklee, tad arii ar 100'000 linkiem bus 0 visitoru:P

p.s. nu ko, janjem lizingaa buus:)

je, i am back! :D

ok, tas jautajums nebija isti pareizi uzstatids, bet po, nav svarigi vairak.
tos pamatprincipus zinu.

velkās kā nāve, bet nu pagaidu variuants, kamēr atnāks pasūtītās detaļas

Kā ir ar to link exchange - var mainīties ar linkiem ar dažāda satura lapām, ka tik vairāk to linku, vai labāk ar tādām, kas par līdzīgu tēmu?

Linkus lapās ar līdzīgu kontentu Googles pageranks vērtēs augstāk.

Atpakaļ
Tops