IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

SEO Linki no blogiem

adminsadmins is verified member.

Administrator
Personāla loceklis
Pievienojies
14. Marts 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
daudzos blogos - wordpress, blogspot un citos pirms komentaara jaieraksta vards un ari weblapa pec izveles. pec komenta publiceshanas, uzpspiezhot uz vaarda ir links kas aizved uz ierakstiito weblapu. Tatad gribeju zinaat, ja njem taa globaali videji visus blogus, vai tie parsvaraa ir follow vai ari no follow linki. :roll:

ADMINS teica:
daudzos blogos - wordpress, blogspot un citos pirms komentaara jaieraksta vards un ari weblapa pec izveles. pec komenta publiceshanas, uzpspiezhot uz vaarda ir links kas aizved uz ierakstiito weblapu. Tatad gribeju zinaat, ja njem taa globaali videji visus blogus, vai tie parsvaraa ir follow vai ari no follow linki. :roll:
ko tie linki dod kad es komentēju wordpress un citos blogos kur ir iespējams pievienot web lapas adresi ? skaitās tie backlinki :)?

ko tie linki dod kad es komentēju wordpress un citos blogos kur ir iespējams pievienot web lapas adresi ? skaitās tie backlinki :)?
Tas ir arī meklēšanas dziņiem (google, yahoo u.t.t) indeksācijai.

Pēc defaulta wordpresam šie linki ir nofollow
Bet ir blogi, kuros uzstādīts dofollow plugins un linki komentāros būs dofollow ;)

Tieši tā kā skrach saka - defoltā ir no follow, bet ir plugini attiecīgie

Lielaka dalja no mazajiem blogiem ( ar to es domaju PR ) ir dofollow, bet .. kolidz PR aug un blogi klust lielaki, tie pariet uz no-follow ! Kadel ? Loti vienkarsi - mazak problemu ar googles tanti, kas ar prieku izmetis no savas db tadu kuram iepatiksies ka4at naudu uz savu vertigo linku rekjina :wink:

Atpakaļ
Tops