IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana labakais veids ka pelnit

Maricelo

New member
Pievienojies
8. Augusts 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Labdien visiem. Es esmu beidzot nolemis pameiginat nopelnit kadu $ interneta bet absoluti nezinu ar ko sakt. Esmu lasijis par tam ppc firmam ka tur neko nenopelnisi un ka ari daudzas smaucas un negrib maksat. Tapec varbut kads varetu kko ieteikt un paradit vai paskaidrot ar ko labak sakt pelnit tadam ka es iesacejam kurs gandriz neka no pelnisanas i-neta nesajedz.
Busu loti pateicigs ja kads atsauksies un palidzes. :)

Nu uzreiz ir jautājums, vai tev ir sākuma kapitāls, vai arī vēlies sākt no nulles? Tad nākamie jautājumi rodas, ar kādu biznesu labāk gribētu nodarboties: GPT (jāreģistrējas saitos, jālasa e-maili, jāklikšķina reklāmas utt. - sākuma kapitāls nav nepieciešams), affliate marketing (jāreklamē produkts, peļņa diez gan laba, bet te būs jāpasvīst, lai nopelnītu. - sākuma kapitāls vēlams (mājaslapas izveidei, domēnam utt.)), HYIP (Peļņa viegla, bet ļoti liels risks pazaudēt naudu - sākuma kapitāls obligāts.)Autosurf (Līdzīgi, kā HYIP, tikai risks mazāks un katru dienu jāapskata noteikts skaits reklāmu - sākuma kapitāls obligāts.) Nu domājams, par Forex utt. nav īsti jēgas nemaz rakstīt, pacik pats īsti nezinu to visu un tur ar ir obligāti samērā lielām naudiņām jābūt, lai to visu sāktu.. ;)

ā un jā, šmaukļi ir visās jomās - tos sauc par SCAM saitiem, tāpēc pirms sāc kur pelnīt, caur googli pārbaudi vai saits nav SCAMS.

Starta kapitala nav un sakt no nulles ari negribetos bet tomer vajadzes :) Bet vaitad ar tiem e-mail lasisanam var nopelnit kautvai 10$ nedela un ar tiem kliksiem un ja var tad varbut pateiksi dazus labus saitus kuri nav smaucekli un var kautcik nopelnit?
Varbut tu ari ieteiksi ka ar to marketingu var izreklamet lai cilveki perk jo diezvai vini pirks ja es iepostosu kada foruma paris vardus un iedosu savu linku? :)
Busu loti pateicigs ja palidzesiet.

Nu par to klikšķināšanu, nopelnīt var labi, ja vien spēsi dabūt daudz referrāļu, jeb cilvēku, kas piereģistrēsies ar tavu lniku, Bet te ir viens bet, uz šiem lielajiem PTC, kur kliki ir normālā skaitā, uz izmaksu ir jāgaidā mēnesis, un pat ilgāk, ja neesi upgreidojies, ieteikt varu:
http://vipbux.com (Nopirku 5 reffus, izmaksu sapelnīju pa ~mēnesi, bet forumā ir iepostots, ka standart lietotājiem uz izmaksu jāgaida ~65 dienas, nu to redzēs, pirms kāda laika pieprasīju, tad redzēs, kad izmaksās)
Nu PTC iesaku ņemt, kur izmaksa ir sākot no 1$, jo tur var reāli arī ātri sapelnīt un izmaksā parasti dažu stundu/dienu laikā. Vairāk vari atrast PTC sadaļā, nebūtu diez ko ētiski likt ar saviem reff linkiem, ja šeit forumā ir cits jau ielicis + arī ar PTC pārāk nenodarbojos.

Nu ar affliate mārketingu un tiem sales ir tā, ka lai veiksmīgi pārdotu produktu, ir vajadzīga mājaslapa, bez mājaslapas izredzes nav pārāk lielas, protams, var uzlikt mājaslapu uz kāda free hosta, bet domēnu gan vajadzēs, nederēs kaut kāds name.byethost.com vai kā tā, jo uzreiz zūd uzticība visam šim pasākumam.jo kā jau pats teici, nepietiks ar pāris postiem forumā. Vēl ir jāzin tas, ka uz LV auditoriju īsti nav vērts spiest visu šo pasākumu, jo nez vai kāds būs gatavs pirkt grāmatu par 99$ vai ko līdzīgu, respektīvi ir jāzin angļu/krievu valodas zināšanas, vai kaut vai japāņu, ja vēlies spiest uz Japāņu tirgu.. ;)

Vel man ir jautajums par Adsense par ko biju izlasijis foruma. Vari ludzu paskaidrot ka tas darbojas vai tam ir vajadziga majaslapa vai deres ari parasts blogs un ka ar to ir jastrada lai varetu pataustit $ :)

Adsense ir reklāmas, apmēram tādas, kā šinī forumā zem logo, vajadzīga mājaslapa vai blogs, pilnīgi vienalga. Darbojas uz tāda principa, ka katrs kas uz tās reklāmas uzklikšķina tev ienes peļņu. Bet tu ir vēl kaut kāda sīkāka sadale, kurš ir tā saucanais "labais klikotājs", laikam tas skaitās tas,kurš pēc tam to lapu vēl skatās nevis tik uzklikšņina un aizver ciet.

Registrejoties tani Adsense man prasa weba adresi un ko lai tur raksta? bloga adresi vai ka? un to ka man nav 18 gadu bet tur var registreties tikai 18 gados tas nekas ? :) un tur ir janorada istie dati vai var par kko samelot? :)

Dati jānorāda īstie, jo Adsense sūta čekus uz mājām un pēc tam jāiet uz banku, ja gribi izņemt naudā.
Domāju, ka 18 gadiem, nevajadzētu būt šķērslim, jo te ļoti daudziem nav 18. Bet vienmēr jau var reģistrēt uz Tēva/Mātes, lielās māsas/brāļa vārda.. :D Protams ar viņu atļauju.
Pie web adreses jā, tur jāraksta tava web (vai bloga) adrese.

Sveiki!

Nu pats es nodarbojos ar PTC, un dienā pelnu kādus $30, nu esmu dažos ptc, un refeļi ir aktīvi, bet tas tā!

Ar adsense, un ar affliate marketing nenodarbojos, nav tik daudz pacietības, un laika :)

Nu tad tev veiksmi pelnīšanā Maricelo ;) !!!

Vel man radas jautajums kas var launakaja gadijuma notikt ja adsense uzzinas ka neesmu 18 gadus vecs jo uz mates/teva varda nevaru pieregistreties jo vecaki tadam lietam nevisai tic tapec domaju uz sava varda bet nezinu kas var launakaja gadijuma notikt, tapec palidziet tikt ar to gala.
P.s sorry ja esmu parak zinatkars. :)

Ļaunākajā gadījumā - nobļoķēs kontu ar visu naudu, kas tur iekšā!
Vēl nav dzirdēts, ka būtu noticis kas cits.. :D

Vel gribas noprecizet vienu jautajumu par adsense. registrejoties janorada blogs bet vajag rakstit http://blogspot.com vai http://manaadrese.blogspot.com ?

tavaadrese.blogspot.com, jo blogspot.com taču nebūs tavi adi, bet tie būs tieši tavā blogā..

Ja kāds interesējas par AdSensi: varu piebilst, ka, lai patiesi labi pelnītu ar AdSensi, jābūt lielam apmeklētāju skaitam uz lapu (blogu) jo tikai daži procenti no apmeklētājiem klikškina uz Googles reklāmām. Tātad - blogam (rakstiem) jābūt par interesantu un pieprasītu tēmu (tas pirmkārt), otrkārt- tēmai jābūt tādai ... naudīgai, jo maksa par reklāmu skatīšanos stipri atšķirīga pēc Interneta lietotāju pieprasījuma.

Nuu situacijas ir dazhaadas, atkariibaa no saita kur ielikta adsense. piemeram man vienaa iepazishanaas saita diezgan daudz ir apmekletaji bet un uzklikina tik max 1% dienaa no visiem reklaamu raadijumiem, parasti mazaak.. kaukur pus procents. Un ir weblapas kur maz apmekleetaaji, bet uzklikina katrs piektais kas ienaak, jo ir laba templete, texts un labi izvietota adsense reklaama. var teikt ka apmekleetaajam nav kur citur vairs nospiest lai nokljuutu citur :D

Meklēju cilvēku ,kas par simbolisku samaksu palīdzētu apgūt –mājas lapu izveidi/piem.ar ‘hostGator’ palīdzību/,ML reklamēšanu,Adsense,SEO,……..Ja kāds var palīdzēt lūdzu atsaukties tādu,kas var paskaidrot visu elementārā –saprotamā valodā /bez profesionāliem ‘lamvārdiem’
:oops: :cry:

Mājas lapu neveido ar Hostgator palīdzību :):) Tā ir hostinga firma, t.i. kas uztura mājas lapas. Varu palīdzēt ar elementāru majas lapas izveidi (padomiem un reālu palīdzību), elementārām interneta mārketinga pamatzināšanām. Raksti uz PM. :arrow:

Atpakaļ
Tops