IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kuras SEB bankas kartes pieņem PayPal?

nevermind

New member
Pievienojies
1. Marts 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Topica nosaukums visu izsaka, vēlos noskaidrot, kuras tieši kartes pieņem PayPal? Iepriekš bija problēmas ar Swedbankas OPEN karti iekš PayPal, respektīvi, nepieņēma - itkā parastā VISA!

tad nu lūdz katrs ieposto karti, kuru točna pieņem PayPal bez problēmām. Esmu dzirdējis, ka SEB Studentu Bankas Visa Electron karti itkā pieņem, katrā ziņā padalamies informācijā. Paldies.

http://www.seb.lv/lv/private/services/cards/paymentcards/

sorry par dubultpostu, bet baigie interneta biznesmeņi, iedomīgi kā zābaki :) vai tiešām tik grūti pateikt ar kurām SEB bankas kartēm Jums izdodas pieslēgties PayPalam?

Ja tu būtu izlasijis kaut vienu sadaļu šai forumā tad sen jau atbildi būtu atradis - te jau entās reizes par to ir rakstīts.

Un meklēšana arī strādā........

Pieņem visas VISA CLASSIC kartes, VISA ELECTRON nepieņem!

+ konta jabut vismaz 4ls verifikacijai ;)... a to bljaus ka neiet... :D

VISA classic pienem un ari mastercard utt...
Kā tev var nepienemt Sweedbankas open karti ja vinas ir VISA Classic?
Man pašam ir open un viss strādā. Varbūt tiešām tev nav 4Ls kontā

bija, bija 4LS un daudziem nepieņem tās OPEN kartes, meklēju info visur kur. Daudziem tāda problēma. Un pats labākais, ka ar SEB Studentu VISA Electron itkā ir iespējams pieslēgties PayPalam. Kolēģim vismaz izdevās un meklējot info palasīju, ka arī citiem ir izdevies pieslēgt visa electron no SEB ;) kāds var apstiprināt šo info?

Ir daži veiksminieki kuriem izdodas pieslēgt VISA ELECTRON!

Nu cik te forumā ir bijusi informācija, tad visas Open kartes arī nav iespējams pieslēgt

Man ir atvērta https://www.weststeincard.com/lv/ WestStein karte, un man nav problēmu. Es to izmantoju jau gadu, tas ir ļoti ērti.

Atpakaļ
Tops