IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme Kur ?

Dell

New member
Pievienojies
7. Maijs 2012
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki,
Es meklēju kādu pelnīšanas veidu, kur var pelnīt bez ieguldījumiem, un kompānija ir tiešām īsta - maksātspējīga.
Ir kādi piedāvājumi?

Ja esi pilnīgs iesācējs, tad sākums būs grūts jebkurā pelnīšanas veidā.
Vari paskatīties kādu no PPD kompānijām, kur maksā par katru faila lejupielādi (Pay Per Download)

Es pašlaik strādāju ar ShareCash, vari paskatīties manā parakstā banneri. Nav bijušas problēmas ar izmaksām, maksā pietiekami labi ($0.40-$20)

bez ieguldīšanas būs grūti ko nopelnīt...

Cik reāli tu Edgar ar to PPD salasi?

Nu pašlaik ir 4 ciparu skaitlis nopelnīts kopā. Ja strādā pietiekami daudz to pašu skaitli var mēneša laikā dabūt.
Pats es sāku bez ieguldījumiem.

protams var, bet vai sanāks baigā pelnīšana... laika izšķiešana dēļ pāris $ nedēļā...
bez ieguldīšanas var sakasīt tos $1000 ilgākā laikā.... ja ir brīvi līdzekļi tad ieguldot to var ātrāk izdarīt ;)

Hybrid teica:
protams var, bet vai sanāks baigā pelnīšana... laika izšķiešana dēļ pāris $ nedēļā...
bez ieguldīšanas var sakasīt tos $1000 ilgākā laikā.... ja ir brīvi līdzekļi tad ieguldot to var ātrāk izdarīt ;)

Ja zin ko un kā darīt, tad $1000 noteikti mēnesī var sakasīt. Internets ir pilns ar visādām metodēm, tikai ne šeit.

Esi no tā 4ciparu skaitļa arī kaut ko ārā dabūjis no tā saita?

Atpakaļ
Tops