Sekojiet līdzi zemāk esošajam video, lai redzētu, kā instalēt mūsu vietni kā tīmekļa lietotni savā sākumekrānā.
Piezīme: Šī funkcija pašlaik var nebūt pieejama dažos pārlūkos.
ADMINS teica:nu taadu sadalju varetu izveidot ja buus kada aktivitaate kaut pie citaam temaam vai kaa. jo teemas te daudzas var laist valjaa pa sho![]()
ADMINS teica:es tak teicu ka es vairs nesurfoju un neklikshkinuun mans pamatdarbs ir cits, par ko es sheit nerunaashu. bet nu izkatishu visas interesantaas pelnjas vietas netaa
zel ka adsensi nepienjem latvijaa lv lapaas, varbuut ar laiku... nezini kad vareetu ieviest? shie man zinjoja no googles lai gaidu un skatos ik pa laikam, varbuut paradisies
![]()
ADMINS teica:es tak teicu ka es vairs nesurfoju un neklikshkinuun mans pamatdarbs ir cits, par ko es sheit nerunaashu. bet nu izkatishu visas interesantaas pelnjas vietas netaa
zel ka adsensi nepienjem latvijaa lv lapaas, varbuut ar laiku... nezini kad vareetu ieviest? shie man zinjoja no googles lai gaidu un skatos ik pa laikam, varbuut paradisies
![]()
Mēs izmantojam nepieciešamos sīkfailus, lai nodrošinātu šīs vietnes darbību, un izvēles sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi.