IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kas ir Wire Transfer?

Tādad man var naudu pārskaitīt uzreiz uz manu bankas kontu, piemēram Parex (norādot tikai savu IBankas kontu) ?
Cik ir lielas komisijas ja man pārskaita caur ASV vai Canādu? tnx for repley 8)

vo shto es pats gribu uzzinat, es no mb gribu atsuti naudu bet nepielec man ka vinji atsutis ja vinji nezin manu personas kodu :DDD, mosh varbut no mb var tape ka es tur jau esmu sutijis, tad vinji zin :), nu nez 10 poundus testam sutu ta redzes atnax vai ne

loud teica:
vo shto es pats gribu uzzinat, es no mb gribu atsuti naudu bet nepielec man ka vinji atsutis ja vinji nezin manu personas kodu :DDD, mosh varbut no mb var tape ka es tur jau esmu sutijis, tad vinji zin :), nu nez 10 poundus testam sutu ta redzes atnax vai ne
neko nesapratu lūdzu konrētāk

nu es ar gribu uzzinat ka var no arzemem caur bank tansfer jo avirumam neprasa personas kodu

Atpakaļ
Tops