IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Kas ir vajadzīgs?

theGun4a

New member
Pievienojies
21. Februāris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Tātad es esmu nolēmis neniekoties ar autosurfiem un uzreiz sākt mēģināt affiliate marketing.
Cik noprotu lai es to sāktu man vajag izveidot savu lapu ar noteiktās kategorijas produktu aprakstiem utml?
- Tātad caur kuru adresi un kā vislabāk uztaisīt šo lapu?
- Vai man būs nepieciešams kautko maksāt lai to izveidotu un uzturētu?
- Kuri ir vislabākie saiti saistībā ar affiliate? Kā ir ar šo? -> http://www.moreniche.com/

Ceru uz izsmeļošām atbildēm un iespējams būs vēl jautājumi. Paldies.

der jebkaadas labas, gan web page maker, gan blogi, gan front page, gan dreamwaver, vienkarshi ieveero review site principu, un vis buus ok.

kas būtu tas review site princips?

kuros affiliate market saitos wiseertaak ir pelnit?

tātad man ir jāizveido mājaslapa kuraa japiesaista pirceji kuri caur manu maajaslapu beigas nonak istaja lapa kur tos ari noperk? pec tada principa man nak nauda..

vēl es gribētu uzzināt kas ir tīkla mārketings un kādi tam ir plusi un mīnusi

Nopērc skaidrojošo vārdnīcu :-)

Nē, bet toč - var jau palīdzēt ar padomu
konkrētās lietās un tā, bet Tu te atnāc
un prasi - kas ir ABC?

Par Google esi dzirdējis???

Andy

P.S.Nekā Personīga :-)

tiikla maarketings ir MLM (multi level marketing), karoch siteema ir taada, ka tu iesaisties kaadaa firmaa kaa agjents un nopeerc vinju produkciju, ja gribi lieto pats, taalaak tu sho produkciju paardot citiem un piesaisti zem sevis partnerus , kas sadarbosies ar tevi un arii paardos taalaak sho produkciju...taa izveidojas tiikls... ,kaut aks liidziigs "piramiidai". Tikai uzticamaak... nu arii atkariigs no firmas....

Atpakaļ
Tops