IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

kāds var palīdzēt?

sintija

New member
Pievienojies
13. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
*Pay me by Amazon.com gift certificate
($10.00 minimum earnings)

*Pay me by direct deposit
($10.00 minimum earnings)
(Is this safe for international associates? ) KURU NO ŠIEM MAN JĀIZVĒLAS?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
* Bank Name
Bank Name: Missing or invalid value ŠEIT MAN JĀRAKSTA SAVAS BANKAS NOSAUKUMS CIK NOPROTU.
* Bank Account Type ---> checking or savings CIK NOPROTU MAN JĀIZVĒLAS CHECKING.
* Bank Account Number
Bank Account Number: Missing or invalid value. NU ŠEIT MAN BūTU JĀRAKSTA LAIKAM BANKAS KONTS...
The Routing Number / ABA Number field must have 9 digits to be valid.
* Routing Number / ABA Number
Bank Routing Code: Missing or invalid value KAS TAS TĀDS?
* Bank Account Holder Name
Bank Account Holder: Missing or invalid value KAS TAS TĀDS?
* Bank Location Latvia

šāds te ir pie reģistrēšanās amazon.com ,ja kāds tur ir vel bez manis,tad pasakiet,kas tur jāraksta?

jocigi, bet neatceros ka tadi man bija javada;

kapec nevari panjemt Checkus parskaitijuma vietaa??

nu ja rekjina, ka vinji maksaa 4-5% (ok, dazhreiz pat 10%

uz gramatam kas maksaa 15-30$, tad rekjin pati, pa .8 centiem liidz 2, 3$ sanaaks par pardoshanu, un ja vien tu nedomaa pardot simtiem dienaa, tad rezultats bus mazs ;) 50$ pa ceturksi nav interesanti:P

oi...tik tālu neaizdomājos!lab amazoni aizmirsīšu. es biju aizmirsusi ka esmu arī clickbankā piereģistrējusies... mošk tur kautko padarīšu!

koncentreejies uz vienu nishu; teiksim, weight loss un attiet!

vai tiešām cilvēki ir tik resni ka viņus var apčakarēt ar mistiskām tabletēm? bet varu jau pamēģinºt kādu resnu bābu ko apčakarēt!

kada zinja apchakareet? aljo?

p.s. amerikaa 5 no 10 ir resnji!

Bet kā domā kas ir labāk:

1) piedāvāt nomest svaru ar dažādām metodēm,jo apmēram puse no planētas iedzīvotājiem ir resni vai ar lieko svaru.
~vai arī~
2) reklamēt to andija grāmatu, jo daļa no iedzīvotājiem aizraujas ar azartspēlēm un tamlīdzīgām lietām, taču tādu rokasgrāmatu ,kas palīdz tiem atkarīgajiem uzvarēt arī netrūkst.

Tas paliek tikai tava zinja ko izveleties.
Resno netrukst, tablesu un tievet piedavataju ne tik.

Gambleru netrukst, gramatu piedavataju ir vel vairak.

Tatad, tas ir pilnigi vienalga. Izvelies to produktu kura merkauditorija tuvaka un labak saprotama, kura doma gusi panakumus. utt.
Vardsakot doma un dari i viss. Neviens to tava vieta gribedams nevar izdarit.

azarstspēlēs es muļķības vel varētu sastāstīt cietiem...tas man nav tuvs.
itkā veselība tuvāka.

izveelies ko veelies, un dari to ko vari izdariit vislabaak, jo lielaak aeksperte un interesee izveleetajaa temaa, jo vieglak buus saprasties ar auditoriju un rakstiit kvalitatiivu informaaciju; jaa - bus jaraksta, taa ka dirsa putaas;)

Es nedomāju, ka Amazon uzreiz vajadzētu nolikt tikai tāpēc, ka komisijas maksas ir salīdzinoši nelielas.

1) Amazon piedāvā ļoti labas cenas uz daudziem produktiem (īpaši DVD, grāmatas)
2) Bezmaksas piegāde, ja pasūtījums virs 15 GBP/20 EUR/20 USD
3) Cilvēki UZTICAS Amazon, kas nav mazsvarīgi
4) Parasti, cilvēki paķer vēl citas preces klāt, kas palielina pasūtījuma summu

Protams, bez darba jau nekas nenotiksies, bet ar pareizu pieeju - THERE IS STILL GOOD MONEY TO BE MADE :-) :-) :-)

Pats šonedēļ sāku testēt dažas lietas caur Amazon, lūk vakardienas rezultāts:

amazoncouk.gif

Nekas iespaidīgs - bet tas tikai sākums, turklāt reklāmas izdevumi šai kampaņai bija - 0.00 GBP :D

kā tas var būt?tu tak neposto forumos?kā tu to dabūji gatavu?

Andy teica:
Es nedomāju, ka Amazon uzreiz vajadzētu nolikt tikai tāpēc, ka komisijas maksas ir salīdzinoši nelielas.

1) Amazon piedāvā ļoti labas cenas uz daudziem produktiem (īpaši DVD, grāmatas)
2) Bezmaksas piegāde, ja pasūtījums virs 15 GBP/20 EUR/20 USD
3) Cilvēki UZTICAS Amazon, kas nav mazsvarīgi
4) Parasti, cilvēki paķer vēl citas preces klāt, kas palielina pasūtījuma summu

Protams, bez darba jau nekas nenotiksies, bet ar pareizu pieeju - THERE IS STILL GOOD MONEY TO BE MADE :-) :-) :-)

Pats šonedēļ sāku testēt dažas lietas caur Amazon, lūk vakardienas rezultāts:

amazoncouk.gif

Nekas iespaidīgs - bet tas tikai sākums, turklāt reklāmas izdevumi šai kampaņai bija - 0.00 GBP :D

tur jau ir kaut kads akis! Ka tu vareji izpardot preces nekur nereklamejot saitu! Tas ta4u nav reali!

Atpakaļ
Tops