IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme Kads var palidzet?

Genocids

New member
Pievienojies
20. Oktobris 2011
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki,man ir tads jautajums. Esmu redzejis,ka ejot arzemju lapas man pirms ieiesanas paradas reklama latviesu valoda. Es stradaju pie viena projekta,kas ir vacu valoda un gribetos kautka pareklamet vinu vaciski runajosas valstis. Kads var ieteikt kadu adresi,kur tada veida var uzlikt reklamas? Visi tie bux saiti neder,tos pat nepiedavajiet :)

Google Adsense. Vini rāda reklāmas balstoties uz tavu atrašanās vietu (pēc ip adreses), iepriekšējās meklēšanas vēstures, pēc lapas, kuru apmeklē un suns vien zin pēc kā vel. Reāli viņi mēģina attēlot piemērotākās reklāmas priekš katra lietotāja individuāli. Par to kā uzstādīt, meklē info netā. Tikai ļoti svarīgi ir lai tu nepārkāptu adsense noteikumus, savādāk uzliks banu uz mūžu.

Ne jau adwords es biju domājis...ir tādi servisi, kas piedāvā atvērt tavu lapu pirms tu ieej kādā citā lapā, īsti nezinu kā viņu angliski sauc un arī nevaru atcerēties to adresi, kuru biju pirms kāda laika uzgājis :(

Ja sapratu pareizi, tad šitas: http://adf.ly/
Bet īsti nezinu vai būs pietiekam liela vāciešu auditorija, varbūt der pameklēt vai paši vācieši kko tādu nepiedāvā.
Bet runājot par to, ka tev parādīja reklāmu latviešu valodā, domāju, ka tā tāpat bija ārzemju lapa, kurai ir uzlikts vainu automātiskā tulkošana, vai iepriekš sagatavoti frāžu tulkojumi.

Atpakaļ
Tops