IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Kaa atrast indieshus un citus rakstiitaajus?

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
A

Anonymous

Viesis
Sveiki, esmu pieveersies affiliate marketingam, bet sastapos ar probleemu, ka es peec paaris rakstiem esmu sevi izsmeelis un pamatdarbs arii prasa savu laiku. Cik palasiiju juusu topikos, tad izdeviigi ir noliigt kaadu cilveeku no Indijas vai AAfrikas valstiim par kaadiem 5$ par 300 ziimju rakstiem, bet jautaajums ir taadsm kur taadus fruktus var izrakt? kaaa samekleet vinjus?

un veelviens, kaadaa veidaa juus noreekjinieties? paypal?

Norēķinās ar PayPal.

Un sameklēt var iekš elance.com getacoder.com vai digital point forums. Mhhh... tagad izmantoju ļoti labu rakstnieku komandu raksta universitātes līmenī un paši dzīvo ASV. Raksti visi ir vienkārši augstākajā kvalitātē, ar tādiem vārdiem un terminiem tiek rakstīts kā grāmatās un enciklopēdijās, un visi raksti ir oriģināli, nav nekādi tur copy & paste varianti. Un cena savā ziņā ir ļoti pieņemama 2centi par vārdu.

Izskaties baigais pārgudrelis - gribētos zināt cik pats šādā veidā ar copy paste esi nopelnījis?

Kvarcs, es vismaz mēģinu kautkādu labumu dot. Ātrāk vai vēlāk ar savu rakstu spinošanu "paklupsi", un vairs nepiecelsies. Ar to nav jālepojas, vai jāslavē, ka "izvaro" citu intelektuālo īpašumu. Tas nav nekāds gods, vai lepnums.

"Šodien nospēru 5 rakstus un nospinoju, iekš weight loss nišas - me krutZzzZzzz".

Es tev par 10$ varu 500 vārdus uzmochīt, bet tikai būšu ieinteresēts rakstīt ja , njemsi uzreiz 10 + rakstus!
Cik noprotu iet runa par angļu val. ? Dzivoju anglijā jau 4 gadus, tā kā problēmu rakstīt nav! Varu kā paraugus parādīt savus darbus utt. Sūti PM šeit vai arī vari mani atrast webmeistari.lv ;)

Trenz teica:
Kvarcs, es vismaz mēģinu kautkādu labumu dot. Ātrāk vai vēlāk ar savu rakstu spinošanu "paklupsi", un vairs nepiecelsies. Ar to nav jālepojas, vai jāslavē, ka "izvaro" citu intelektuālo īpašumu. Tas nav nekāds gods, vai lepnums.

"Šodien nospēru 5 rakstus un nospinoju, iekš weight loss nišas - me krutZzzZzzz".

Vāāū, kādi mēs patiesības cīnītāji :lol: es neredzu, kur es varu paklupt un nepiecelties, neba es government lapas hakoju :D vnk ir jādarbojas efektīvi, ja gribi normāli pelnīt.

Ir jārukā gudri, lai nopelnītu labi. Un rakstu spinošana, nav no tiem gudrākajiem veidiem.

par šo ir labas atsauksmes:
http://www.namepros.com/content-for-sale/464865-writer-available-those-who-want-quality.html

Indietis, kas arī labus rakstus piegādā.

P.S. Trenz diemžēl neko daudz tur nevar padarīt, ka ir cilvēki, kam zagšana problēmas nesagādā, lai tikai nopelnītu...

Kvarcs teica:
lol vienkārši paņem svešus rakstus un nospino vai modificē.
LoL :D , jā tādā veidā tālu tiksi ar tādu kvalitāti.
Spinot var priekš dirām un backlinkiem, nejau uz laaps kurās to pārdod savu produktu.

Rakstu spinerus es esmu mēģinājis izmantot, bet tā arī labus rezultātus neesmu saņēmis. Pārlasot rakstu tur neko vairs nevar saprast, lai arī angļu valoda nav mana dzimtā, bet es jau tā saprotu, ka ir auzas.

Un runājot par indišiem un labu rakstu rkastītājiem - gadījumā nav zināms kur tādus piemeklēt kas rakstītu Krievu valodā. Krievzmee jau plaša un tālāk no Maskavas domāju ka cenas arī varētu būt pieticīgākas :)

Any ideas?

Atpakaļ
Tops