IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Ka vienmer...

individual

New member
Pievienojies
28. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Ka vienmer!
Sodien aizbliezu uz pilsetu atveru kontu, atbraucu majas un ko ieraugu!
Ka vienmer, mans vards nepareizi uzrakstits! :D zb! Besis baigais, a ko darit tagad?
Uzrakstiju mailu hanzenei, redzes ko teiks. Bet cakars ja atkal visi papiri pa jaunu jataisa :@
Vel pensiju iesmereja :P

Vai tiesam tas ir tik gruti? Atskirt Ronalds no Rolands? eh! Pat no pases nepareizi noraksta :D

Maciba!
Vienmer uz vietas paskatities vai viss kartiba!

Ronalds

EDIT:
Jutu ka milesu so banku :D
Mazak ka stundas laika viss izlabot, laikaa ieskaitot dubultu sazinasanos ar banku.

DZESAMS!

viss stulbaakais ir tad ja registrejies kaada nopietnaa saitaa kur obligati jaabuut pareizi dati, un tad nepamani ka nepareizu emailu ierakstiji, un otreiz vairs neljauj tevi registreet jo visi taadi dati jau ir, bet uz emailu ta apstiprinajums neatnaaca...

admin, shita var sanakt biljetes perkot, especially rynaair un tml, par varda mainju nokasis kadus 100ls :D, a biljete maxas 10ls :D

Es arī esmu diezgan bieži saskāries ar līdzīgām problēmām, bet manā gadījumā tiek kropļots mans uzvārds. Tiek liktas parasti kautkādas liekas garumzīmes, neredzētas mīkstinājuma zīmes utt. Nav pārāk patīkami saņemt kādu diplomu vai skolas atestātu ar nepareizu uzvārdu :D

pirmajā klasītē, kad biju uz rajona olimpiādi uzvārds bija izkropļots līdz nepazīšanai. tāds gods - pirmā vieta rajonā, bet uz diploma Skračs vietā ir Krečs.
tā citu problēmu ar uzvārdu nav bijis, vienīgi pa telefonu, kad saku neviens nesaprot, un jāsauc pa burtiem :D

Klasesbiedram uzvārds subatelis, bet uz diploma vinam bija stubatelis

:D
ta iet ar tiem vardiem uzvardiem!
man ar gan vardu gan uzvardu cakare, uz jauka vertiga diploma nepareiz uzvards grr

nelietojiet garumziimes kur var:) ljoti biezhi gadas ka cilveki registrejas tipiskos arzemju saitos un lieto garumziimes... :)) tas ir vajprats, tados lauikos kaa adrese vai paybale to;)

vel ir kadri kas

Checks payable to: meedz ierakstiit emailu:)))

sandi, a moreniche var lietot garumzimes? es ierakstiju uzvardaa un to parveidoja uz html atbilstosu kodu :)
cerams tads tas nenak uz cekiem

ADMINS teica:
viss stulbaakais ir tad ja registrejies kaada nopietnaa saitaa kur obligati jaabuut pareizi dati, un tad nepamani ka nepareizu emailu ierakstiji, un otreiz vairs neljauj tevi registreet jo visi taadi dati jau ir, bet uz emailu ta apstiprinajums neatnaaca...
parasti jau checko tikai e-mail vai ip
e-mail vienkarshi noradi pareizo otraja piegajiena bet ip gadijuma piesledzies caur proxy
citu lauku validāciju gan neesmu redzējis nekur

Paipals

Atpakaļ
Tops