IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana Kā sākt pelnīt internetā - manuālis

Briksons

New member
Pievienojies
14. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Esmu uzrakstijis nelielu un vienkāršu pamācību Kā sākt pelnīt internetā.

Lasiet šeit ---->> http://autosurfs-monitor.com/internetpelna.htm

atkariba ka tu gribi pelnit. sitajos autosurfos, hyipos, baneru klikskinasa vini nemaz nezin kas tu esi kur nu vel cik tev gadu. nodoklus jau ari tu nemaksa. informaciju ari var nepatiesu noradit. ta ka vecumam nav nozimes.

... un noraadiitie pelniishanas veidi ir tikai vieni no daudzajiem, bet nu ari vieni no vieglaakajiem veidiem ar ko vareetu nopelniit sev vismaz kabatas naudu 8)

tikai nav iisti skaidrs, kaa da ir pievienotaa veertiiba klikshkjinaashanai un blenzshanai uz reklaamas saitiem..
un, ja pievienotaas veertiibas nav, tad.. vai taa ir pelniishana?

nodoklus tev nav jamaksa. tu sanem tik cik nopelni. vienigi dazam kompanijam ir komisijas maksas iznemot naudu

Ilgvar pameegjini nopelniit 10 000 ls un paarskaiti uz savu kontu un tad tu redzeesi vai ir jaamaksaa nodoklji valstij vai nee!Redzeesi ko par to visu tad tev pateiks VID :D
Shis viss ir nelegaali jo tu valstij nemaksaa par to nodokljus

Internetā var pasūtīt pietiekoši daudz debetkartes, kur tev tos 10000 uzlikt un izņemt bankomātā bez jebkādu banku starpniecības.

es iisti nesaprotu...
tur jaaiegulda nauda vai nav, tu taa vnk skatiisies taas reklaamas un tev par tu maxaas?

Reģistrējies vipip, rusip un ipweb un sapelni sev pirmajam apgreidam. Pamācībā tak bija uzrakstīts.

tādā gadījumā es jūtos apdalīts, jo krieviski knapi burtoju, diemžēl, izvēlējos vācu valodu, kad bija iespēja...

Nevis apdalīts, bet pats teici ka izvēlējies. Kad es vēl gāju skolā, mums krievu valoda bija obligāta un izvēlēties varēja starp vācu un angļu. Labi, ka man sākumā nepatika vācu, tāpēc vēlāk pārgāju uz angļu un galu galā iemācijos abas. Secinājumus izdariet paši... :)

Paklausieties weteraanu online biznessaa - neuzskatiet to par apwainojumu, bet es waru sagraut wienu otru ceriibu attieciibaa uz wieglas naudas pelniishanu netaa - taadas naw, ja gribi pelniit naudu netaa - maacies kaa buut weiksmiigam MLM

Netaa wiegli naudu nopelniit NEWAR, riskeet wari ar tiem drankja hyipiem un autoserfiem un PTR ( pay to read - waj maksa par reklaamas skatiishanu weestulju formaa)

Patiesiiba?
Shaada. HYIPI un autoserfi rodas jauni kaa seenes peec lietus un tykpat maniigi arii pazuud ar tawu naudinju -
Ja taa pakasiitu sawu chajnjiku wareetu pat uzraxtiit pat top 10 iemeslus kaadus izdomaa hyip un autoserfi admini lai aizlaistos ar tawu naudinju..esmu tur bijis un to darijis - neiesaku newienam sewi cienosham indiwiidam - buus tykai depresija un sirmi mati:(

Ar cienju
Tulks

Atpakaļ
Tops