IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

.. jeez.. btc turpina augt.. jau 7.5k+

HelmutsHelmuts is verified member.

Administrator
Personāla loceklis
IBF.lv
Pievienojies
18. Oktobris 2017
Ziņas
129
Reakciju rezultāts
7
chau, chau.. sveetdienas riits, iegaaju paskatiities bitcoin cenu un wow :o

bitcoin cena jau 7.5k+

Paliku ar Ardor, Zclassic, Monero un Gnosis.

Var jau vnk sēdēt Bitkoinā un gaidīt gaišo nākotni bet man liekas interesantāk iepelnīt vairāk BTC pēkot / pārdodot altus, šoreiz vnk nokavēju cenas kāpumu.

Ha, nupat izskatās Bitkoinam sākas korekcija, cena strauji sāk krist. Naudiņš atgriežas?))

Cena tik kāpj un kāpj. Kaut man vairāk tādu "čukstētāju? būtu. )

Šobrīd vairs nedrīkstētu iepirkt BITCOIN CASHus. Pārdodam. Visu kas vien ir. Es tā arī izdarīju.

Tas būtu pēc loģikas bet dzīvē...

niago5yhnnwznl7akrmhmtk0djoj6tlj.jpg

Arvien vairāk dzirdams par Bitcoina korekciju. Cena varētu krist lidz:

Variants 1. 8000USD

Variants 2. 7900USD

Variants 3. 5000USD

Precīza info nav, pat botiem ir vel vajadzīgs laiks.

Es šoreiz ļoti gaidu to brīdi. Man ir tikai USDT.

Bitcoins strauji tuvojas 10000 usd, altkoinu tirdzniecība praktiski apstājusies, jo jebkura Bitkoina straujāka kustība var ietekmēt altu cenas. Neviens šobrīd neriskē. Un protams gaidāma korekcija (BTC cenas straujšs kritums). Iespējams pie 10200 - 10500usd.

Tās visas ir tikai prognzes.

21:00 pēc LV izskatās, ka sākās neliela mazo kārumnieku "apcirpšana".

Tagad ir pats grūtākais, saprast cik tālu "Lielie vīri" stums cenu uz leju un kad būtu vērts atkal iepirkt Bitkoinu.

Gaidu :))

+ Pamanīju Bitcoin Cash cenas strauju kāpumu attiecībā pret Bitcoinu. Iepirkts.

Gaidu :))

Padoms par Bitkoinu:

1.Ja daļa Jūsu nauda biržā, ir USD izskatā, mēģiniet uzlikt Bitcoina pirkšanas orderi par cenu, kura ir zemāka nekā šobrīd. Šonakt Bitkoins bija nokritis lidz 8760$ bet pēc tam atkal atpakaļ uz 10000$. Varbūt izdosies.

2. 2018. gadā BTC droši vien celsies virs 10tūkst, tas ir tīri psiholoģisks cipars, kurš nu jau ir bijis pārvarēts. Kaut arī, ja nu tomēr tuvākajā laikā būs arī korekcija, un cena nokritīs lidz 5-7 tūkstošiem, tā tik un tā atgriezīsies pie 10000 un augstāk.

3. Ja nu kāds no Jūsu draugiem, paziņām ir gribējuši ieguldīties šajā gadsimta pasākumā, tas šis ir vel īstais laiks to darīt, jo nakamgad tik zemas Bitkoina cena vairs nav sagaidāma.

Nu ko, šovakar neliela drāma. Bitkoina cena pakritusies nu pat bija no 11800 lidz 10500$.

Varēja labi papildināt savu Bitkoinu krājumu, ja to gribējām un mācējām. Prognozes - cena zemāk nekritīs.

Tiksimies vēlāk, ja būs, kas interesants.
t3o9k0ohbpuqjwzjfb5op9j8puq2cs1v.jpg

Šā brīža aktuālākās monētas, vidējiem un ilgākiem ieguldījumiem:
SYS
DGB
QRL
STR
PTOY
NEM
LBC
NEO
PAY
XCP

Nav fakts, ka viņas visas nostrādās bet savs labums tiks ikvienam un joprojām nekas nav mainījies - pamatmērķis, pārdodot šīs naudas, iegūt no darījuma vairāk bitkoinu, nekā pirkuma brīdī.

Ieguldiet tikai savu "brīvo" naudu. Nekad tādiem darījumiem neaizņemieties, nepārdodiet savus īpašumus, draudzenes un mājdzīniekus.

Atpakaļ
Tops