IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

izrādās var uz ethOS miksēt rx560 ar rx470

HelmutsHelmuts is verified member.

Administrator
Personāla loceklis
IBF.lv
Pievienojies
18. Oktobris 2017
Ziņas
129
Reakciju rezultāts
7
man ir rigs ar sešām RX 560 kartēm, kur 1 karte nodega manas vainas dēļ.

rigs ar 5x rx560 kartēm

nopirku lietotu RX 470 4gb karti, kurai ir 2 gadu garantija, (skatījos, lai kartei ir 6 pinu barošana) un tikai vēlāk vakarā man pateica, ka miksēt kartes nevaros - it kā ethOS neatpazīs manu jauno rx470.. noskumu, neko darīt - nolēmu, kad atnāks - pamēģināšu.. 2. bilde parāda, ka karte nav iepriekš bijusi pārkarsēta :)

rx470

rx 470 karte - nav iepriekš pārkarsēta

atnāca, ieliku, 2x restart un aizgāja kā smērēta :)

tagad atkal rigs ar 6 kartēm :)

tagad rigs atkal pilns, jauda labāka, tātad atdeve arī :)

attiecībā par elektrības patēriņu, kas mani ļoti uztrauca, jo rigā ir EVGA 750w barošanas bloks, arī viss čiki - voltmetrs, kurš pa labi (lielākais rādītājs - 442w).. 2 voltmetrs seko Frenkijam, kuram ir divas geforce 970 kartes :)

voltmetrs

kopā abus rigus var redzēt šeit: ej.uz/maineris1

jāpiebilst, ka rx 560 kartes jau ir iepriekš optimizētas mineshop.eu veikalā/darbnīcā - tomēr rx 470 ir ielikta rigā pa tiešo no pasta kastes :) .. neesmu drošs, ka vēlos spēlēties ar kartēm, kurām ir 2 gadu garantija :)

krieviem ir teiciens: zhadnost pogubila frajera (skopums pazudināja čali) :)

Man uz windows 10 vienu brīdi bija 1070 un rx 560 pirms nicehash hack. Nebija nekādu problēmu.

Atpakaļ
Tops