moiks
New member
- Pievienojies
- 9. Aprīlis 2008
- Ziņas
- 0
- Reakciju rezultāts
- 0
Sveiki! Es neesmu sai foruma vel pazistams,bet nu ceru, ka man palidzesiet un es jums ar laiku ari varesu so to ieteikt,ko es zinu! Bet man ir problema,ka no praktiskam lietam neko daudz nejedzu! Palasiju labu info warriorforuma, izdomaju izveidot savu saucamo lapu, bloga izskata, bet veletos vinu mazliet parveidot pa savam,nevis pec esosajam piedavatajam wordpress temam...
Man ir jautajums- man ir domens nopirkts,domens ir uzbazts jau uz servera, viss ir kartiba ar dns, tad es caur cpaneli ar fantastico de lux izveidoju savu wordpress blogu par vienu temu, un ar to ari viss ir apstajies...
Ka es varu izmainit tos skriptus,lai izveidotu savu lapu ka veletos, kur visi tie maniem worpress failiem jabut, es it ka noladeju uz sava cieta wordpress 2.5, bet ka notiek viss talak,nav nekadas saprasanas, kads man var iedot kadu cela karti???
Es te rokos pa youtube,skatos video pamacibas,bet nu isti ta ko vajag nav
Atvainojos,bet no programmaturas lietam nesajedzu neka daudz,tikai saku iebraukt taja visa...
Paldies jau ieprieks!
Man ir jautajums- man ir domens nopirkts,domens ir uzbazts jau uz servera, viss ir kartiba ar dns, tad es caur cpaneli ar fantastico de lux izveidoju savu wordpress blogu par vienu temu, un ar to ari viss ir apstajies...
Ka es varu izmainit tos skriptus,lai izveidotu savu lapu ka veletos, kur visi tie maniem worpress failiem jabut, es it ka noladeju uz sava cieta wordpress 2.5, bet ka notiek viss talak,nav nekadas saprasanas, kads man var iedot kadu cela karti???
Es te rokos pa youtube,skatos video pamacibas,bet nu isti ta ko vajag nav
Atvainojos,bet no programmaturas lietam nesajedzu neka daudz,tikai saku iebraukt taja visa...
Paldies jau ieprieks!