Sekojiet līdzi zemāk esošajam video, lai redzētu, kā instalēt mūsu vietni kā tīmekļa lietotni savā sākumekrānā.
Piezīme: Šī funkcija pašlaik var nebūt pieejama dažos pārlūkos.
ja tu runā pa īsto zeltu , tad tā vērtība kopš aprīļa vidus tikai krīt, un es zinu ko saku!andris teica:skrachs pareizi saka
vissizdeviigaak sanaak pirkt/paardot pa tiesho.
Jo caur aarzemju firmaam aiziet komisija (2%+) + vismaz 10$ par starvalstu bankas paarskaitiijumu + paaris dienas ilgaaks proces.
cik daudz e-gold tev vajag?
pashlaik zelta tirgus veertiiba kaapj un nesen (kaa tagad izraadaas - peec stipri neizdeviiga kursa) padaudz izneemu laukaa.
Man pashlaik egold kabatu nespiez, 1:1 samainiit negribu.
Naakoshnedeel (jo briivdienaas bankas nestraadaa) iespeejams varu tev izpaliidzeet - paardot dazas kapeikas e zeltu.
vispaar jau ilgterminaa veertiiba celas - paaris gadus atpakal bij ~450.latino teica:ja tu runā pa īsto zeltu , tad tā vērtība kopš aprīļa vidus tikai krīt, un es zinu ko saku!
par 60Ls varu paardot ~ 115 USD e-gold.buu teica:veeleetos iepirkt drusku e-gold, par kaadaam cenaam piedaavaajat. Aptuveni 60Ls veertiibaa. :roll:
Mēs izmantojam nepieciešamos sīkfailus, lai nodrošinātu šīs vietnes darbību, un izvēles sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi.