IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Iespejas!

Prova1ver

New member
Pievienojies
14. Marts 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Iesakiet paris iespeju ka es varetu parskaitit naudu uz e-gold un tad atpakal uz konta par loti zemiem %?

samainot ar citiem ;)
varu pardot kaut kur nedaudz vairak ka 2$ ;) :D
maksa man uz hansabanku

skrachs pareizi saka :)
vissizdeviigaak sanaak pirkt/paardot pa tiesho.
Jo caur aarzemju firmaam aiziet komisija (2%+) + vismaz 10$ par starvalstu bankas paarskaitiijumu + paaris dienas ilgaaks proces.

cik daudz e-gold tev vajag?
pashlaik zelta tirgus veertiiba kaapj un nesen (kaa tagad izraadaas - peec stipri neizdeviiga kursa) padaudz izneemu laukaa.
Man pashlaik egold kabatu nespiez, 1:1 samainiit negribu.
Naakoshnedeel (jo briivdienaas bankas nestraadaa) iespeejams varu tev izpaliidzeet - paardot dazas kapeikas e zeltu.

andris teica:
skrachs pareizi saka :)
vissizdeviigaak sanaak pirkt/paardot pa tiesho.
Jo caur aarzemju firmaam aiziet komisija (2%+) + vismaz 10$ par starvalstu bankas paarskaitiijumu + paaris dienas ilgaaks proces.

cik daudz e-gold tev vajag?
pashlaik zelta tirgus veertiiba kaapj un nesen (kaa tagad izraadaas - peec stipri neizdeviiga kursa) padaudz izneemu laukaa.
Man pashlaik egold kabatu nespiez, 1:1 samainiit negribu.
Naakoshnedeel (jo briivdienaas bankas nestraadaa) iespeejams varu tev izpaliidzeet - paardot dazas kapeikas e zeltu.
ja tu runā pa īsto zeltu , tad tā vērtība kopš aprīļa vidus tikai krīt, un es zinu ko saku!

latino teica:
ja tu runā pa īsto zeltu , tad tā vērtība kopš aprīļa vidus tikai krīt, un es zinu ko saku!
vispaar jau ilgterminaa veertiiba celas - paaris gadus atpakal bij ~450.
saliidzinot ar apriili tev taisniiba... tad bij pari pa 690, nokirta gandriiz liidz 640 ...
bet peedeejaas ~ nedeelas laikaa no ~650 uzkaapusi uz ~666 un visticamaak strauji nekritiisies.
http://www.kitco.com/charts/popup/au0182nyb.html

tas gan ir uz USD .. neiedzilinaajos dolaaru kursa svaarstiibas...

veeleetos iepirkt drusku e-gold, par kaadaam cenaam piedaavaajat. Aptuveni 60Ls veertiibaa. :roll:

Atpakaļ
Tops