IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Azartspēles Iesakiet

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Boo
  • Sākuma datums Sākuma datums

Boo

New member
Pievienojies
23. Februāris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Peedeejaa laikaa esmu ieintereseejies par pokeru, esmu izstudeejis dazhas pamaaciibas, veeleejos jautaat, vai kaads nezin kur var onlainaa uzspeeleet pret citiem, bet kur nav uz naudu, velams pat bez registreshanaas, taa teikt vienkaarshi patreneeties pirms speeleet kaartis uz naudu.

kaut taja pasha betway novelc pokera klientu un machii free play... ari speles ir pokera :)

Lai ir lielāks asums - reģistrējies visos lielākajos
poker roomos, tā Tu katru dienu varēsi spēlēt kādā
no free roll turnīriem ar iespēju vinnēt naudu vai
ceļa zīmi uz maksas turnīru :-)

Es skatos tur pie regjistreeshanaas jaanoraada arii taadas lietas kaa adrese un telefons, to informaaciju driikt rakstiit neiistu, jeb vinja baigi vajadziigaa, ja kas veelaak taksh var nomainiit, vai ne?

Boo teica:
Es skatos tur pie regjistreeshanaas jaanoraada arii taadas lietas kaa adrese un telefons, to informaaciju driikt rakstiit neiistu, jeb vinja baigi vajadziigaa, ja kas veelaak taksh var nomainiit, vai ne?
Nekādā ziņā neraksti svešu adresi un nepareizu informāciju, jo pie naudas izņemšanas no poker roomiem var pieprasīt atsūtīt tavu dokumentu kopijas.

Lai ir lielāks asums - reģistrējies visos lielākajos
poker roomos, tā Tu katru dienu varēsi spēlēt kādā
no free roll turnīriem ar iespēju vinnēt naudu vai
ceļa zīmi uz maksas turnīru

To gan neiesacītu darīt, jo ja Tev šī pokera spēlēšana aizies, tad nākotnē gribēsi šajos pokerroomos saņemt rakeback, bet to nevarēsi dabūt jo būsi piereģistrējies bez rakeback kodiem. :twisted: Ja ar pokeru gribi nodarboties nopietni, tad ieteiktu apskatīties jauno forumu www.ipoker.lv

Šeit ir iespējams saņemt 10+25$ bezdepozīta bonusu - http://www.ipoker.lv/phpBB-3.0.0/phpBB3/viewtopic.php?f=20&t=78

Lai veicas! :)

Atpakaļ
Tops