IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

HYIP taču ir scami

Kvarcs

New member
Pievienojies
31. Augusts 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
HYIP ir mlm shēmas, kur vecajiem biedriem izmaksā peļņu no jaunatnācēju ieguldījumiem, un tad vienā mirklī pazūd. Kāpēc šajā forumā vispār ir šī sadaļa?

Atradi gan ar ko salīdzināt. Ja nezini kas ir MLM , tad palasi wikipedijā - tās ir divas atšķirīgas lietas

LOL, tu bikīt nesaprati. Protams, ka hyip'i atklāti neteiks, ka ir piramīdas, bet tie principā ir, jo pirmkārt, tajos parasti ir piesaistīšanas (refer) elements, otrkārt, nauda pirmajiem ieguldītājiem tiek izmaksāta no vēlāko ieguldītāju investīcijām. Tas ir scam vistīrākais, jo reāli tādi % nekur nav iespējami kā viņi tur stāsta. Tā ir acu mālēšana lohiem!

Bļe tu esi daunis, vai tikai izliecies? HYIP strādā uz tā, ka kjip naudas vienībai kādai ceļas cena utt, kjip lai lapas veidotājiem ir ko ieguldīt Forex tirgū, vismaz es cik esmu no tā visa sapratis. Un par to refer, ka uzreiz scam, to nu gan tu nomuģīji, tad jau darbos, kuros tev pieņemsim iedod prēmiju, ja tu atrodi kādu labu biedru ar ir scami? Ak Dievs, cik tev gadu? Ja tiešām domā, ka viss ir SCAM, tad ej un dzīvo ar saviem pāris latiem nedēļā, ko vecāki iedod... :/ Un tad man jautājums, ko tu vispār te dari? Un ja nepatīk kategorija, moš iesūdzi adminu tiesā, ka ieliek sadaļu par scamiem. Nē, varbūt uztaisi pats forumu, un tad neliec šādu sadaļu.. :/ Uz priekšu... :evil:

Ja tas strādātu, tad jau visi būtu milionāri no viņu procentiem. Izlasi pirmo teikumu vikipēdijā - http://en.wikipedia.org/wiki/Hyip

Ne sūda viņi nepelna uz forexu. Forexā 99% zaudē un tikai 1% nopelna un tas 1% nepelna ne tuvu tādus procentus kā viņi tur galvo. nevajag ļaut sev kā aitai visādus mēslus iebarot. Viņi tur vis visādus interesantus attaisnojumus atrod, tad tas ir akciju, tad valūtas tirgus, tad vēl kaut kas...vienīgais veids kā nopelnīt ar hyip ir ielikt mazu naudas summu un īstajā laikā izņemt, bet ejiet vien, droši, ieķīlājiet dzīvokļus un investējiet hyipā, kas ta man, vairāk stulbu cilvēku, mazāk man konkurentu. Tādas lietas kā vieglas naudas NAV. Ja nu vienīgi tu māki kruķīt shēmas, ko diez vai buxotāji un klikotāji var.

LOL, ja dzīvosi tikai pēc wikipēdijas, mirsi 7 dienu laikā.. :D (tā tāda atsaucīte uz filmu.. :D) Bet ja nopietni, tad loģiski, ka 600%dienā vai pat nedēļā ir scams, bet ir arī hyip, kuri ir ilgtermiņa, mazi procenti, bet stabili! Tālāk, kur tu dabūji ka es esmu buxotājs vai klikotājs? Tālāk, kas tad tu tāds esi, pagaidām esmu no tevis redzējis tikai sīkus stulbus postus, kas pierāda, ka tu esi NEKAS! Tātad tukšums! Tāpēc labāk beidz gudri dirst. Cik $$ esi ieguldījis uz HYIP, lai varētu teikt, kas tas ir scam? Es esmu ieguldījis samērā daudzos scam, un ja saprot pareizo mirkli, kad hyip pārvēršas par scamu (līdzīgi kā visās sfērās!), tad naudu var nopelnīt labu. LOL, mūsdienās pat celtniecības firmas nemaksā, značit scami, tad nahuj vispār par celtnieku mācīties, ja 1 firma ir scams, nenozīmē ka visas tādas ir!!!!!!!

Ko tu dirs vikipēdijai virsū? Besī laukā tie lohi, kas uzskata, ka OOLOL VIKIPĒDIJĀ TAČU VISS IR BS. TĀ NAV! Vikipēdija ir lielisks informācijas avots. Teiksim tā, 97% tur ir patiesība. Un bla jā, tas ka tu saki, ka hyip īstajā laikā jāizlec laukā ir jau tas pats ko es teicu, jo ja izleksi par vēlu, varēsi no savas naudas atvadītites. Tas tāpat apliecina ka hyip ir scami. Neesiet naivi, neticiet bullshitam ko jums baro.

Bļe tu čist esi daunis, wikipēdija ir norm info avots, ja viņu izmanto normāli, nevis uztver visu kas tur rakstīts, kā Dieva rakstītu! Tev ar būtu laiks beigt gudri dirst, savādāk vari smagi saslimt (ar žokļa kaula lūzumu un smadzeņu satricinājumu)!

Yeah, right. Būs man jābīstas no tīņiem, kas pat sotaku izspiest nevar lol :D

Kvarcs teica:
Yeah, right. Būs man jābīstas no tīņiem, kas pat sotaku izspiest nevar lol :D

1. Pēc tavas rakstības var saprast, ka tev ir ne vairāk, kā 16 gadi!
2. Kāds sakars ar sotaku, ja tas domāts par naudu, man ir bijis arī daudz vairāk par sotaku, ja tas domāts par braukšanu ar mašīnu, tad jā, uz sotaku braucis neesmu, jo tiesības vēl nav pilnīgās, bet uz 80-90 gan esmu braucis... ;) Atšķirībā no tevis.. ;)

Kvarcs, peec gandriiz identiskas sheemas darbojas pensiju fondi.
t.i. - naudas pluusma sareekinaata taa ka tie ir daleeji atkariigi no jaunaam iemaksaam, lai buutu speejigi laiciigi apstraadaat izmaksu sarakstu.

HYIP SCAM ir firamas kuras sasola nereaalus (dazos gadiijumos reaalus) procentus un notinies liidzko savaakta plaanotaa summa.

Atpakaļ
Tops