IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

HOSTGATOR hosts tikai par 0.01$

bezumec

New member
Pievienojies
16. Februāris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
kam interesē atstājiet ziņu un es uzreiz atrakstishu jums, kas nav pacietigs esmu skypa visu dienu bezumec1991 vai ar'ivēl varat emailā rakstīt bezumec1991@gmail.com vai msn tur tads pats mail!!!

varbut pabridini ka 1 cents bus tikai par pirmo menesi, un viss ko tu iedosi ir affiliate links un kupona kods kuru var bezrpoblemam atrast :D

kāda tev starpiba ko es iedoshu? es tev piedavaju hostu pa 0.01$ ?! jā , nu ej un atrodi , es vnk nesaprotu ko tu te telo gudriti, es tev + gribu eidot a tu man te lechit sac..

a ko man citu darit :D
neko jau tu nedod, hosts jau nav tavs :D un par to kuponu tas tak visiem sen ir zinams jau, tu te pazino ka kaut kadu jaunumu.

Atpakaļ
Tops