IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

MLM Gorilla Millions

Alex250

New member
Pievienojies
21. Oktobris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Gorillas Miljoni maksā! Saņēmu izmaksu:

Reģistrējamies un pērkam apgreidu:

http://www.gorillamillions.com/index2.php?siteId=284039

Iesaku pirkt par 40 $, jo ja pirksiet par 20 $, vēlāk nevarēs nopirkt par 40 $. Tie kas pērk par 40 $, tie saņem 2reiz vairāk naudas!
Par katru aktīvu refu, kurš pirmoreiz nopirka apgreidu par 20 vai 40 $, Jūs saņemat 20 vai 40 $ + daži bonusi, kuri ar katru mēnesi paliek lielāki!

Kopš piereģistrēšanās brīža jums 7 dienu laikā vajag nopirkt apgreidu. Ja jūs esat neaktīvs un apakšā refi nopērk apgreidu - tas refs aiziet no jums un jūs nesaņemat naudu!
Kad esat piereģistrējies, zem jums jau tiek veidots tīkls, no tā tīkla jūs saņemat pieklājīgus bonusus pēc 4 mēnešiem - dažus desmitus tūkstošus $!

Pieņem Paypal, Alertpay.

Gorillā drīkst reģistrēties tikai tie, kuri ir vecāki par 18 gadiem.

Saņēmu Pool Bonusu! Man ir viens aktīvs refs, tāpēc no tīkla saņēmu tik maz, bet vienalga tas ir patīkami, ka naudu maksā par neko nedarīšanu :)

t59573_GMbonus.JPG

pec tava apraksta izklausas pec parastas piramidas, kas notiek ar tam mes visi zinam.

Tie, kuri ir reģistrējušies, bet vēl nav nopirkuši apgreidu - Jums tiek dota nedēļa, lai to izdarītu! Savādāk Jūs pazaudēsiet savus cilvēkus (dažiem uz šo dienu ir jau daži tūkstoši cilvēku) un Jūs tiksiet izdzēsti!

Tie, kuri ir reģistrējušies pirms laba laiciņa, pārbaudiet vai varat ielogoties Gorilla Millions lapā, ja varat, tad droši varat pirkt apgreidu.

No 1. februāra izmaksas tiks izmaksātas automātiski un mainīsies mārketinga plāns.

Un šeit redzam, cik man aktīvo cilvēku manā tīklā, par šiem cilvēkiem es saņemu naudu!

Izskatās ka Jevgēņijs ir izstājies no spēles:

Sorry, You/ Your Enroller has Optout
Please Click here For Our Enrollment Page

Visi saņēmām naudu, viņi vēl visu neizmaksāja, bet turpina izmaksāt.
Visi tie, kuri pirms dažiem mēnešiem reģistrējušies, tagad var ielogoties! :) Un kad esat iegājuši ofisā jūs varat apskatīt matricu beta versijā! Tuvākajā laikā matrica sāks normāli strādāt! Tad redzēsim kā būs! ;)

Zem manis ir 84 cilvēki :)

Jūs varat arī reģistrēties, ja vēlaties, bet kamēr Gorilla nav sākusi normāli strādāt, lai nekādas apgreidu pirkšanas nebūtu!!!

Rīt pilnībā būs sataisīta matrica. Naudu saņemsim līdz 15 līmeņiem. Mēs arī pārdosim dažādas programmas. Mēnesī varēs nopelnīt dažus tūkstošus $.

Ja vēlaties uzzināt kaut ko vairāk, es ielūdzu Jūs uz online prezentāciju piektdien 20:00 krievu valodā.
Lai uzzinātu adresi - rakstiet privāti!

Atpakaļ
Tops