IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

SEO Googles indeksēšana

DeaLer

New member
Pievienojies
14. Februāris 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Man tāds jautājums, cik ilgi man būs jāgaida kamēr google atjaunos manas lapas meta description, un kā to procesu varētu paātrināt. Ir šīs lapas links dažās lapās izvietots, taču ar to laikam nepietiek.Apmeklējums arī ir.

Pieragistrejies digg.com spied submit new link! pievieno savu majaslapas linku un nelielu aprakstinju. parasti google atri atrod.. Tas ari ljoti labi darbojas ar jaunam majaslapaam, dazreiz pietiek ar 24h lai indexetos googlee.

p.s. nezinu gan kaa ir ar LV lapu pievienoshanu, bet ar eng darbojas labi :)

[code:9c8a27264c]<meta name="robots" content="index,follow">
<meta name="resourse-type" content="document">
<meta name="document-state" content="dynamic">
<meta name="revisit-after" content="30 days">[/code]

Par šitādām rindiņām arī nav jāaizmirst,kur "30 days" tur ir laiks pēc cik robotam ir jāatgriežas.

Daudzi tikai pievieno Description un keyword un pietam nepareizi.
Un to arī nepilnīgi pieraksta..

[code:9c8a27264c]
<meta name="keywords" content="ATSLEEGVAARDI"/>
<meta HTTP-EQUIV="keywords" content="ATSLEEGVAARDI"/>
<meta name="Description" content="APRAKSTS" />
<meta HTTP-EQUIV="Description" content="APRAKSTS" />
[/code]
daži meklētāji izmanto vienu, daži otru variantu.. Tātad abus rakstam.

pēc meta tagiem ievietojam arī

[code:9c8a27264c]<!--<h1>ATSLEEGVAARDI</h1>//--> [/code]

browserī redzēt viņus nevar, bet google ļooti labi noindeksē arī commentus.

robots.txt failā neaizmirstam pievienot rindiņas

[code:9c8a27264c]User-agent: Mediapartners-Google*
Disallow:[/code]

Man lapai nav tāds robots.txt fails :(

kas tur jāraksta? varbūt iemet kādu piemēru.

Pirms robots ieiet webā viņš vienmēr pārbauda vai viņam nav liegts..

Robotam var liegt pieeju kādām direktorijām jūsu saitē.

Lūk piemēri:

Atļauj visiem robotiem ieiet visās direktorijās.
[code:725a103cdc]
User-agent: *
Disallow:
[/code]

Aizliedz ieiet kādās noteiktās direktorijās.
[code:725a103cdc]User-agent: *
Disallow: /cgi-bin/
Disallow: /img/
Disallow: /mp3/[/code]

Aizliedz ieiet robotam visās sadaļās.
[code:725a103cdc]User-agent: *
Disallow: /
[/code]

Tā pat var arī vienam robotam atļaut pieeju, bet pārējiem nē.
[code:725a103cdc]
User-agent: Google
Disallow:

User-agent: *
Disallow: /
[/code]

ATJAUNOTS:

Apskatijos tavu lapu, pārāk daudz tev keywordu tur ir salikts.. Ideāli būtu, ja būtu kādi 10-15 un ne vairāk. Jo tiem atslēgvārdiem ir jaatkārtojas tekstā un jāveido savstarpēju attiecību.

Nav jēgas vienu un to pašu frāzi pievienot ar garumzīmēm un bez. Jo burtu ā viņš uztver tā pat kā a. Vismaz man tā liekas.

Ierakstot google bez garumzīmēm "pelna interneta" pirmajā vietā mēs redzam totolv.com, aplūkojot atslēgvārdus, mēs redzam, ka visi atslēgvārdi ir ar garumzīmēm un mīkstinājumiem.

OK par garumz'im'em tas skaidrs, bet par tiem daudzajiem keywordiem es vismaz dom'aju salikt p'ec iesp'ejas vair'ak t'adus kas attiecas uz manas lapas saturu, lai sav'aktu vair'ak cilv'ekus kas kaut ko l'idz'igu googl'e mekl'e.

Vai tad t'a nav?

Atslēgvārdiem ir jāatkārtojas tekstā un visai bieži, nav jēgas rakstīt atslēgvārdu, ja tas neatkārtojas.. Kautgan es neesmu pārliecināts, ka tas kaut ko maina uz slikto pusi, to ir vairāk jāizpēta.

Pārskrēju ar acīm caur ADMINS SEO pamācību, tur viņš raksta, ka nevajadzētu būt vairāk par 3 atslēgvārdiem.. ;)

Vispār ar to lapas saturu ir arī diezgan sarežģīti, pirmo lapu parasti ir jāraksta ar tiem daudzajiem atslēgvārdiem.

Piemēram:
Kā nopelnīt 1000ls pāris dienās? Nopērc mūsu grāmatu un mēs tev pastāstīsim kā nopelnīt 1000ls pāris dienās nepiepūloties.

Redzi no 18 vārdiem 10 ir atslēgvārdi un tas veido labu reitu.. Ja visā tekstā gramatiski izmantot atslēgvārdus tad noteikti googlē jābūt pirmajās vietās.

Atpakaļ
Tops