IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Azartspēles GoldenPalace.com

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
A

Anonymous

Viesis
Sveiki! Lieta iisumaa ir taada ka es pasen pieregistreejos sajaa internetkazino un izmantojot vinu bonusu paceelu 300$( ieguldot 100$), bet lieta nav tajaa. Lieta ir taada ka ieskaitiit ir iespeejam ar moneybookers bet izskaitiit tas nav iespeejams. Un tagad man ir probleemas iznemt so naudu. Pie piedaavaatajiem veidiem ir taada lieta kaa neteller un bank draft ( atlikusaas nav veerts piemineet). Gribeetos zinaat kas ir bank draft, jo tas tulkojaas kaa bankas vekselis un mani interesee vai tas ir reaals naudas sanemsanas veids Latvijas iedziivotaajiem, jo ar neteller man bija probleemas ar konta atveersanu!
Paldies jau ieprieks par laiidziibu!

nu man liekas ka viniem bija ka parskaita naudu uz kredit kartti un ja ir tad viss buss ok vini naudu atsuutis kaadu 6-10 dienu laikaa no cansavas kautkaa vinu tur sauca

nu taada iespeeja ir bet tur prasa visaadaas diivainas lietas piem bankas adresi utt. Vinereiz meiginaaju izskaitiit ar sito un peec pusgada atnaak emails ka nekas nesanaaca!

untitled.jpg

varbuut kaads var pateikt ko jaaraxta kur ir visas taas bankas adrese ( SEB unibanka) un vai ar visa electron var iznemt naudu?

visa electron nenodroshina darijumu atgrieshanu - pie bankas adreses - bankas adrese :)

Hm kādas spēles spēlēji, varbūt neesi vienkārši apgrozījis bonusa summu pietiekami daudz reizes lai varētu izņemt, naudu un apgrozīt to summu var tikai spēļu aparātos, nu principā laimes spēlēs.. :D Man šķiet ka šajā kazīno tā summa jāapgroza 20-30 reizes, tātad lai tu sanemtu savus 300$ tev jāveic likmes 2000-3000 dolāru apjomā, jo kazino tev iedeva bonusu par depozītu 100$ apjomā..

Atpakaļ
Tops