IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Gangstergreed.com

lachuks

New member
Pievienojies
22. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Gangstergreed.com tur var labi nopelniit 2-4 H laikaa var dabuut no $10 liidz $......
Em nju viss ir vienkarshi tikai tur driikst pelniit tie kas dziivo USA :(
Es pats to neieveeroju un kad gribeeju dabuut savus $10.95 mani admins nobanoja/ip :(
Jo vinjsh redzeeja ka es neesmu no USA.
Bet lai neatgaiitos kaa man tad dari taa:
1.Registreejies Gmail.com (googles pasta serverii)
2.Nokachaa IpHider(ar to tu vareesi nosleept savu proxy serveri/ip/atrashanaas vietu)
3.Registreejies ar savu Gmail.com epasta adresi PayPal.

tas arii viss.
Ja kaads velas ta uzpriekshu,lai veicas ;) :roll:

kas tad ir ar to PayPal?
Nju tas mani nekrata ja latvijaa nevar iznjemt,bet eBay var iepirkties par to naudu!

lachuks teica:
Gangstergreed.com tur var labi nopelniit 2-4 H laikaa var dabuut no $10 liidz $......
Em nju viss ir vienkarshi tikai tur driikst pelniit tie kas dziivo USA :(
Es pats to neieveeroju un kad gribeeju dabuut savus $10.95 mani admins nobanoja/ip :(
Jo vinjsh redzeeja ka es neesmu no USA.
Bet lai neatgaiitos kaa man tad dari taa:
1.Registreejies Gmail.com (googles pasta serverii)
2.Nokachaa IpHider(ar to tu vareesi nosleept savu proxy serveri/ip/atrashanaas vietu)
3.Registreejies ar savu Gmail.com epasta adresi PayPal.

tas arii viss.
Ja kaads velas ta uzpriekshu,lai veicas ;) :roll:
A varbūt pastāsti , kas tur īsti jādara un kā tur pelna to naudu. Sapratu ka jau esi tur.

lachuks teica:
kas tad ir ar to PayPal?
Nju tas mani nekrata ja latvijaa nevar iznjemt,bet eBay var iepirkties par to naudu!

Nevajag jaukt 2 dazadas lietas.
Tas par ko runa paipals ir kons kas nav atvers uz Latviju.
Ar arzemes atvertu kontu protams vares sanemt naudu. (de, usa, uk, utt)
Un uz savu LC account tu NEKO NEVARI SANEMT! neko tu ebay nenopirksi, jo pat NESANEMSI NAUDU!
Kad velns tas beidzot cilvekiem pieleks, ja vel neaizgaja lidz smadzenem tad atveram paypal.com un apskatamiem Latvia - send only.
Balle beigta!

individual teica:
lachuks teica:
kas tad ir ar to PayPal?

Nevajag jaukt 2 dazadas lietas.
Tas par ko runa paipals ir kons kas nav atvers uz Latviju.
Ar arzemes atvertu kontu protams vares sanemt naudu. (de, usa, uk, utt)
Un uz savu LC account tu NEKO NEVARI SANEMT! neko tu ebay nenopirksi, jo pat NESANEMSI NAUDU!
Kad velns tas beidzot cilvekiem pieleks, ja vel neaizgaja lidz smadzenem tad atveram paypal.com un apskatamiem Latvia - send only.
Balle beigta!

Kamēr amīši mūsu valsti uzskatīs par korumpētu banku jomā tam nekad nenotikt. Balle nav beigta, jo paypal pofig kas atver kontus galvenais, ka viņi sadarbojas ar banku, kas ir viegli sasniedzama tjipa amerikā vai citās lielajās kap valstīs.

Paipals

patiesiibaa, indivdual, nu jau var pienjemt naudu, bet ir jaaiziet kaa bizness accountam. nu kaa minimums visa karte jaapierego. CSharp bija taisniiba, var pienjemt naudu un var suutiit, tikai nevar parskatiit uz Latviju. Jaataisa UK konts.

Nu jaa.
Par bussines nezinaju, bet diezvai normals cilveks nems bussines kontu. Es nemtu otro vel, bet ne biznesa.
Tad jau labak US, tik jaatrod veidi kaa to kontu atvert.

Atpakaļ
Tops