IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Fundswid

kikaso

New member
Pievienojies
12. Jūlijs 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Jauks projektiņš ,kas veiksmīgi darbojas gadu un vairāk-
skatos ,ka šim forumam -šis projekts paslīdējis garām,tādēļ arī ievietoju info-

>> http://fundswide.com/?ref=kikaso
procenti nav nekādi lielie -0.5-0.9 % /d. mainīgie un tikai pa darba dienām.
'Fundswid' veidotāji uzsver:''Don't forget we are not a High Yield Investment Program, As we ensure good returns. Returns are based on ideal market conditions returns may be slightly lower or higher.'' :)
Tādēļ arī ievietoju reālos procentus ,ko saņemu....Līdz šim maksā un sūdzēties nevaru./nu- ja nu vienīgi par to-ka pa svētkiem-ZS,JG,Lieldienas....naudiņa nenāk... :( /
Varat papētīt,varbūt kādam info :D

primitivi uztaisita lapa +cik es atradu tad izmaksā tikai dazhiem monitoringiem,un parastie mirstigie nekko nav sanjemushi.(arī tadi varianti ir)

bosiks teica:
primitivi uztaisita lapa +cik es atradu tad izmaksā tikai dazhiem monitoringiem,un parastie mirstigie nekko nav sanjemushi.(arī tadi varianti ir)

Nu nezinu... :?
1./ pēc šā gada ''melnā feb./marta'' :cry: Par to lapu sarežģītību -vairs nezinu-vai tas ir rādītājs :? Jo minetajā laikā nobruka-itsevišķi zolīdās lapas...Diemžēl tendence turpinās :x
un piemēram >> http://global-funds.eu/?ref=dinerosi manuprāt arī primitīva lapa,bet darbojas un maksā... :D
2./par monitoriem un mirstīgiem nezinu.......
Tos monitorus ,ko es pētu-tur stāv-''PAYING'' :) ,bet katrs protams paļaujas uz saviem avotiem...
Es ar saņēmu ->>
lh66b3syk2ox9si1zx5w.jpg

Cik zinu ,tad pāris- manu referāļu ar ir saņēmuši par pagājušo ned. :D
3./šajā gadā ir bijušas tikai divas izmaksu aizķeršanās
-projekts kautko nevarēja sadalīt ar ''libertyreserve'',bet šādas problēmas bija vairākiem projektiem.Viss vēlāk nokartojās un tagad iespējams izmantot vaitākas maksāšanas sistēmas. :D
-vēl bija aizķeršanās ar izmaksām ~~7-10 dienas,kad 'avarēja PL varasvīri'' ,tad arī daļa monitoru-iekļāva SCAM sarakstā,bet tagad jau statuss mainīts -uz 'maksātāju'.
Es vismaz sūdzēties nevaru,Esmu gan projektā gandrīz no paša sākuma un ceru ,ka darbosies vēl ilgi :D
Bet Jums protams pašiem jāizlemj-JĀ vai NĒ....
>> http://fundswide.com/?ref=kikaso

jāizvēlas haipi, kuri maksā līdz ~ 20 % mēnesī un % izmaksā reti - retāk nekā 1x nedēļā. Tad visticamāk, tas haips darbosies pāris gadus, varbūt pat ilgāk!
Tas, ka maksā mazus % nav garantija, es paļaujos uz savu intuīciju, tāpēc pēdējā gada laikā neesmu pazaudējis ne centa!

Alex250 teica:
jāizvēlas haipi, kuri maksā līdz ~ 20 % mēnesī un % izmaksā reti - retāk nekā 1x nedēļā. Tad visticamāk, tas haips darbosies pāris gadus, varbūt pat ilgāk!
Tas, ka maksā mazus % nav garantija, es paļaujos uz savu intuīciju, tāpēc pēdējā gada laikā neesmu pazaudējis ne centa!

Nu jā,bet cik skatos -tad Tava intuīcija nav pārāk aktīva :(
Jo ilgstoši piedāvā tikai vienu projektu-'global-funds'
Protams projektiņš jauks,bet ar vienu tālu neaizbrauksi... :cry:
Projektu izvēlē -ievērojot visus Tevis minētos principus-nav arī nekādas garantijas ,ka projekts darbosies ilgāk par pusgadu,vai arī ,ka pēc mēneša'global...'nebūs pagalam :cry: Un visbiežāk tādi mūsuprāt suppper drošie projekti 'aiziet 'tad ,kad esam ieguldījuši lielas summas un esam pārliecināti ,ka viss būs O'k un m...intuīcija ar guļ :? Un tad ir labi,ja esam vairākos projektos....
Bet tas tā-tikai filozofiskas pārdomas :D meklējot nākamo projektu ilgdzīvotāju... Un cerams 'global...'pastāvēs 100 gadu :lol: Katram mums ir nedaudz sava stratēģija un nestrīdēsimies -kura rezultātā ir tā labakā -ienesīgākā :D :)

Mani intuīcija nepieviļ! Dažu lielu projektu galu esmu paredzējis laicīgi.

Daudzi ir ieguldījuši vairākos projektos. Naudu pazaudēja. :D
Kāda jēga ieguldīt 5 projektos, ja zinat ka pēc mēneša 2 no tiem aizklapēsies? Jūs varat teikt: "Bet es nepazaudēju visu naudu!"

Kāds labums būt zaudējumos mīnus 40 %, ja var būt plusos.
Kāda jēga vispār ieguldīt, ja jūs visu laik zaudējat?

Global-funds galu solīja jau janvārī. Tas joprojām darbojas. :lol:

Nu krutie investori cik jūs pazaudējāt gada laikā? Ja Jūs zaudējat naudu, tad jums nav tiesību sniegt padomus par investēšanu!

Es par saviem vārdiem atbildu. Bet vai jūs domājat par sekām, kad piedāvājat iesācējiem kādu projektu?

Nu kautkāda dīvaina diskusija'' ??? Viens visiem brauc virsū un māca dzīvot ???
Es atceros ,ka tika ieteikti arī šādi -Eurostargroup.biz ,divident centr.../un droši arī citi-vienkārši slinkums meklēt .../Tā kā arī pašam ir bijuši zaudējumi ,bet izkrāsojas balts kā ''''''''''
Ja jau cilvēki ņemas ar HYIPiem gadu un vairāk,tad jau viņiem tas ir izdevīgi...un viņi nav pazaudējuši visas naudiņassss.Bet viens ir uzņēmies grāmatveža amatu un skaita CITU zaudējumus.....Kas viņam lūdza tā pūlēties un satraukties????

Nestrīdēšos! Bet palikšu pie sava-katram sava stratēģija.Un katrs pats izvēlas to riska pakāpi,ko tas spēj pacelt.
Man piemēram par pilnīgu vājprātu liekas -visu likt uz ''vienas kārts'' un ieteikt tā rīkoties arī parējiem......Viss kādreiz nobrūk nu vismaz HYIPos.Manuprāt tā var rīkoties tikai tad,ja Tev ir kāda informacija,kas nav pieejama citiem-piem.projekts pieder pašam vai draugam..... ...
Lai visiem veicas un lielajam mācītājam ar......

Atpakaļ
Tops