IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Favocard - virtuālā kredītkarte

'Tu vari saņemt OPEN 3 kredītkarti, ja tev ir 18-25 gadi'
un visa classic arii :D

Latvijas bankās var dabūt virtuālo kredītkarti tikai tur jādodas uz banku un tur čakars.

KREDĪTKARTI vispār neviens viņam nedos.
DEBETKARTI dos, ja ar vecākiem aizies, dabūs visa classic, katrā ziņā no 16 patstāvīgi var atvērt kontus un arī klasisko karti dod.

nu bet tur jau ta lieta ,,
par to jau es saku ,, krediitkarte ir tas pats kas aiznemties no kada naudu ,, ! ;) Un to to4 tev nelaus ,, !

Un loud ,, kapec es esmu tads pats ? :lol:

Jeekabs teica:
'Tu vari saņemt OPEN 3 kredītkarti, ja tev ir 18-25 gadi'
un visa classic arii :D

Latvijas bankās var dabūt virtuālo kredītkarti tikai tur jādodas uz banku un tur čakars.

open 3 var dabut ari jaunaki. ta vismaz man baka teica. biju pasutijis visa classic un man prasija kapec nenemu open3 jo ta tacu daudz letaka. tas nekas ka tev 15 gadi.
nu nekas paliku pie visa classic

neenu psc viens pa otru gudrax :DDD

Low_TM: nuu tavas gudraas sistemas betfair :D

skracs: nehuja nedos open3, banka sezh visadas blondines, ja tu saproti ko es gribu teikt ar sho :)

Low_tm: ROFL krediitkarte nevienmer ir piesaistita krediitam!!!!

individual: hansa dod visa classic parasto <16 :)

visa classic pasutiju caur internetbanku (man 15 gadi)
bet ejot uz banku pakal gan vajadzeja vecakus lidzi (viena paraksta pec)
nu itka teica ka varot open3 bet nu vienalga sita ar labi. limits vismaz normals ir neka open1 :D un var neta iepirkties

Man vienkārši internetā vajadzēja nopirkt vienu lietu un tur pieņem
tikai kredītkarti. Es labāk mājās sēžot aizpildu pieteikumu internetā un
man ir virtuālā kredītkarte taču uz banku vienalga jāiet pakaļ tai debetkartei tajā jāieskaita un
tad caur tām internetbankām dabūt iekšā nudiņu tajā kredītkartē ja pareizi saprotu.
Tagad tik jāgaida kad to saitu atvērs vaļā.

skrac, tu tik monstrigi daries ka tev nepietiek paris tukstoshu limits dienaa?????

ne vienkarsi open1 kartei limits 30Ls
bet visa classic 500 un ar to man pagaidam pilnigi pietiek. nu galvenais jau tas ka varu interneta iepirkties

Atpakaļ
Tops