IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Favocard - virtuālā kredītkarte

skrachs

New member
Pievienojies
10. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
Drošvien esat dzirdējuši par virtuālajām kredītkartēm.
Šeit līdz gada beigām to var dabūt par brīvu. Karte derīga 3 gadus.
var izmantot iepērkoties kaut kur internetā. var papildināt no dažādām maksājumu sistēmām.
Un jūs saņemat 5$ par katru piesaistīto lietotāju.

Reģistrējamies šeit

Nu par šito jau interesējos. Tikai bail ka nepazūd ar visu naudu. Redzēji, ka tā ir lietuviešu firma?

izkataas ka vinja ir kaa jebkura virtualaa vai istaa kreditkarte ar kuru var iepirkties visur kur internetaa pienjem kreditkartes, ja? Ta jau maziem pirkumiem, bez riska kaa reiz :) jo nejau visur pienjem egold :D

par brivu virtuala. bet ja gribi ari rokas paturet tad par piegadi jamaksa. bet tas nav obligati. tapat var lietot vinu. ta vismaz es sapratu

A kā tu domā ar viņu norēķināties. es tur ielogojos, bet tur nekā nav izņemot ref linkus un banerus. ne kāda konta ne kredītkartes numura.

Kā tur var dabūt izmaksu? Zin kāds vai pašam jāzvana uz Lietuvu?

Beidzot atradu info par izmaksām:

Posted By: darkrocker - 12/13/2006 17:46:48
I want to receive my commission. How can I payout it?
Posted By: MrFavo - 12/05/2006 18:15:36
Hello,

Thank you for contacting us.

Please note, as stated in our Affiliate Terms & Conditions http://www.favocard.com/affiliateterms.html :
“For each customer who visits the FavoCard web site through the link at your web site, and who purchases the FavoCard with the Company as a result of such visit, the Company will pay you $5.00 per FavoCard sold.” This mean, that you will receive your commissions only if customer complete verification procedures and pay for card delivery. Fees paid monthly will be based upon those accounts that are eligible for the referral fee during the immediately preceding month. Affiliate fees shall be computed and paid in U.S. Dollars. Accounts with less than 50.00 USD will be rolled over in to the next pay period. The referral fees are paid within approximately 15 days following the end of each month. All commissions will be paid to your FavoCard Maestro Card.

Kam tas vajadzigs? LV bankaas ari var sanemt virtualaas kartes. un bus tev drosiba par savu naudu un norekiniem

Baac to favocard saitu apdeito un tagad neko tur nevar izdariit.
Var lietot ja samelo ja?
Vnk senchi mani pasuutiis d**** ja prasiishu vinjiem kredītkarti :D

Jeekab !
Cik tad tev gadinu ? 8 ? :P
Un nax tev krediitkarti ? :D
Tev vaig debetkarti ne jau kreditkarti ! Un starp vinam ir loti liela atskiriiba ! ;)

Nu man 15 nav jau daudz tomēr vajag to kredītkarti.
Ja jau jauniņais tad nav ko mani apkāst jo pats tāds biji :lol:

Atpakaļ
Tops