IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Esiet uzmanīgi ar HYIP programām!!!

raimis222

New member
Pievienojies
12. Augusts 2011
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Izmēģināju diezgan daudz no viņām, rezultātā zaudēju apmēram 1000Ls Kamēr tu iemāksā 10 dolārus viss kārtībā un tu saņem savu naudu. Tiklīdz sāc iegūldīt vairāk vinji pazūd kā nebijuši ar visu jūsu naudu. Jebkurš idiots var nopirkt jau gatavu HYIP scriptu par 20 dolāriem un sākt kāst naudu no jums.
Ja gribat nopelnīt un nevis zaudēt naudu reģistrējaties šeit http://www.justbeenpaid.com/?r=swissearning
Pavisam nejauši uzgāju un nosākuma neticēju, bet nu jau kādu laiku saņemu naudu no šīs programas. Reģistrēšanās ir par velti un tālāk viss ir sīki un smalki izskaidrots.
Paiet kāds laiks kamēr visu izlasa un saprot, bet kad aiziet tad aiziet.

Vēlu veiksmi!

Raimis

Muļķības! Ar HYIP var nopelnīt pat ļoti labi. Protams, ieguldīt $2k vienā programmā būtu neprāts, tāpēc to noteikti nevajadzētu darīt! Ir vairāki pamatakmeņi, pēc kuriem vadoties var samazināt zaudējumu līdz minimumam. Paši primārākie noteikumi ir minēti teju katrā forumā, bet man noder arī daži paša novēroti, kas, pagaidām, tpfu tpfu tpfu, ir mani paglābuši no zaudējumiem.

Varēt visu var!

Kas būtu jāņem vērā.

1. Procentu lielums (ja projekts par FOREX un ja ir mēnesī vairāk par 30% tad aizmirstiet)
2. Sākas serveru problēmas, pārlikšana utt.
3. Ilgums (jo ilgāk strādā, jo lielāka varbūtība, ka aizvērsies), protams, te sākumā arī jāuzgaida, bet nu ir savi knifi

Pats esmu tajā projektā, ja kāds vēlas, caur PM iemetīšu refu un iedošu veidu kā var no 200$ (ieguldot), dabūt pa pusgadu ap 3000$.

Domāju projekts strādās līdz 2012.12.21, neprasiet kāpēc.

Visi projekti, kuri sola augstu un fikseetu % likmi, atraak vai veelaak bankrotee.
Jo HYIP vecaaks, jo risks lielaaks.

To nemot veeraa, shobriid nabuutu gudri daudz naudu uzticeet justbeenpaid.com

siemens teica:
Es domāju JBP strādās līdz kādam 2013 gadam.
JBP vispār ir nestandarta fenomens...
Salīdzinoši vienkārša dizaina web lapa ar nepārskatāmu un grūti izprotamu biznesa modeli.

Vienā vietā šie raksta $10 per Positions "Earn 2%+ per Day -- 60%+ per Month!",

citur runā par matrix
"Any "average member" who fills the matrix of his or her $20 position in JSS is guaranteed to earn $60.",

citur par nepieciešamību regulāri ieguldīt (nenorādod cik bieži)
"Special Upgrade Price: $10 ...
When your first renewal payment is due, you pay $30 instead of the standard $20"
...

Es īsti nevaru izkost kā tāds prasta izskata projekts ir ieguvis tik lielu popularitāti.

Kas liek domāt ka JBP strādās vēl vismaz divus gadus?

Tur jau tā lieta, maģija slēpjas vienkāršībā.
Pārsvarā HYIP visi dizaini ir pa dienu uztaisīti uz gataviem skriptiem. Tas arī atdala.
JBP var pelnīt daudzveidīgi, viņiem ir 4 programmas (Tripler, Surf, Warp, Booster). Tādējādi var pelnīt daudz un dažādi.

Projekts,kurā var nopelnīt un kurš sekmīgi darbojās...

Piereģistrējoties tagad dod 10.00$ par brīvu.

http://adv.justbeenpaid.com/?r=3v7vGN41DM

Atpakaļ
Tops