IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

EMO iepazisanas saits :))) Kaa ar vinjiem nopelniit?

kekss

New member
Pievienojies
27. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Emo iezashanaas izdomaju tapec ka pamaniju ka tadas lietas nabaga muzhigi nelaimigajiem vel nav uz pasaules speciali vinjiem domatas :D ap 600 jaunu useru neko nedarot dazos meneshos tikai no google. vai ir verts piepuleties pie SEO, popularitastes reklamas utt?
adsense galiigi nerullee, dazi centi pa clicku. var uzlikt maksas pakalpojumus - tjip papildus albumi un visadas citas extras, bet nedomaju ka vinji maksatspejijgi. Ir kadi varianti kaa ar vinjiem nopelniit? :? :)

ebay atrodi kautkādus emo stuff, nezinu kas tieši viņiem patīk, aproces kaut kādas? žiletes? ieliec lapā vienkārši ebay banneri, ar atlasītām precēm uz auditoriju...

P.S. tīri laba lapa, noteikti piestrādā, ja savāc pietiekamu daudzumu reālu pastāvīgo apmeklētāju, tad var ļoti daudz ko iesākt...

taa ir auditorija parsvaraa 14-18 gadi. domaa vinji kauko no ebay saprot un vispaar vinji var iepirkties? skatijos amazon.com , bet isti nekaa pratiga neatradu, vai ari nemaaceeju mekleet :D

nu tagad taču visiem (nemaz nerunājot par ASV) jau kopš 12 gadu vecuma ir kredītkartes un viņi drīzak māk ebay un amazon iepirkties nekā offline veikalā...

Par affiliate linkiem manuprāt vari aizmirst, no tiem nožēlojamajiem pusaudžiem tādā veidā neko nedabūsi. Vienīgais variants ir pa sms pērkami pakalpojumi, kā to piedāvā draugiem.lv, pašpiko no viņiem. Telefons kabatā ir katram. Kaut kādas albuma vietas, statistikas un tamlīdzīgi. Sākumā dabū vēl vairāk EMO savā saitā :D

Mhh.. interesanta ideja, tik tiešām - apsveicu.

EMO - piedāvā venus, vai gillete produktus :), joks.

Ja nopietni, tad tagad strādā tikai, un vienīgi pie traffika, un jaunu useru iegūšanas. Pat ja nevarēsi nekādi monetizēt mājeni, tad vismaz pārdosi par normālu šmeli. Tagad nenāk prātā nekas prātīgs.

Tur vajadzētu diezgan smalku izpēti (kā nekā internet marketings taču).

Pamēgīni uztaisīt Poll (aptauju), kas jamos interesē ? Ja jau EMO, tad drošivien klausās visādu tokio hotel u.c. šitus, uzliec tokio hotel ringtones reklāmu, vai albūmu ar affiliate linku. Man bija viens community portāls, lai uzzināto ko jamie grib - taisi POLL. Visādus, vienu pēc otra. Sākot ar vecuma noskaidrošanu, un beidzot ar peņu izmēriem.

P.S. Mošk EMO p0rn ? :D

P.S.S. Vienīgais vēl vari pa taisno reklāmas pārdot. Mhh.. par tām kredītkartēm vēl nevarētu teikt, ka viņiem nav. Man bija šoks - es dabūju $500 dāvanu karti iekš Facebook ads, godam arī iztērēju. Testa pēc ar savu affiliate linku reklamēju līdzekli, kas novērš manu izkrišanu (produkta galvenā mērķauditorija bija vīriem pāri 40). A es eksperimenta nolūkos, to reklamēju sievietēm 20 - 25 gadu vecumu. Īsti tai kampaņai nepievērsu uzmanibu, tikai pēc 3 dienām mans affiliate menedžeris man astūta meilu - es ar tiem $500 uzvāriju pie $1800, normāls ROI beigās iznāca :). Par to es no šīs firmas vēl dabūju $500 klāt bonusu, par lielisko darbu. Mns affiliate menedžeris pats plēsa matus ārā, prasot kā man tas izdevās - a es neko, norm haļava iznāca, saucās cūkas laime :) Taka visādi gadās.

EDIT: Rekur cilvēks, kurš internetā peln visvairāk ar AdSense mēnesi pie ~$200k tikai no AdSense. Mājaslapa - http://www.plentyoffish.com/ , viņa saits arī ir free dating websaits, palūko idejas, pašpiko.

Atpakaļ
Tops