IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Dividend-center

Briksons

New member
Pievienojies
14. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Minimālais depozīts 10$. Dividentes no 20% līdz 40% mēnesī (atkarībā no izvēlētās programmas). Šīem plāniem pamatsumma tiek atgriezta.
Tiek slēgts rakstisks līgums par investīciju.
Vēl ir Luksus plāns ar 3% dienas peļņu uz 60 dienām, bet tur netiek atgriezta investīciju summa. Un tas nav HYIP!!!!

Nauda strādā FOREXā un antikvāra tirgū.
Izmaksas katru dienu !!

Ieguldīt var no Liberty Reserve, perfectMoney un Webmoney

Reģistrējamies te >>> http://dividend-center.com/rc/RC30699

Un tiešam maksā?
Man ir doma kādus 50 euro ielikt , ir vērts? Nepakāsīšu?

Cilvēki iegulda tūkstošus un tik pat arī izņem laukā.

Lūk viens pierādījums, ka viņi maksā!

i346665_DCizmaksa.jpg

kāda ir varbūtība, ka ieguldot ap 5000 $ es to naudu nepazaudēju? izskatās viena reāla vieta, kur ieguldīt, jo viņi arī reāli to naudu apgroza. Nav informācijas cik liela garantija ir? vai visi 100 % vai tomēr pastāv 20 -30% risks - aptuveni.

Palasot ārzemju forumus, cilvēki uzskata ka uz doto brīdi šis ir vislabākais interneta projekts. Ieguldot līdz 2010. gadam risks ir minimāls.

izklausās tiešām labi.
bet kādēļ tikai līdz 2010 gadam? pēc tam šīs adreses ieiet mīnusos vai kaut kas tamlīdzīgi?

Projekta vadītāja pateica, ka 2010. gadā būs pārmaiņas, uz labo pusi vai slikto es nezinu :D Bet, līdz tam vēl ir ilgs laiks. Es skatos, ka lielie tīklinieki arī iegulda naudu.

nu skaidrs :) laba vieta kur ieguldīt naudu un nopelnīt. :) cerēsim ka 2010 gadā pārmaiņas būs uz labo pusi un tad iespējams es ar mēģināšu :roll: veiksmi tagad visiem kas iegulda :)

Уважаемые поетители форума!
Ситуация под полным моим контролем; сложности есть, не буду скрывать. Их две - возникла необходимость усовершенствования модуля защиты в системе внутренних переводов, чтобы не допустить возможности нанесения ущерба нашим клиентам. И вторая сложность в том, что из-за огромной занятости нашего персонала запуском платежной системы и связанными с этим работами образовалось большое количество заявок на вывод, которые выполняются не так быстро, как хотелось бы.
Но все эти сложности вполне преодолимы. У меня и команды Центра Дивидендов есть непреклонная воля выполнить все наши планы, особенно сейчас, когда мы в полушаге от запуска платежной системы, когда успешно реализуются наши планы... Никто и ничто не остановит нас на этом пути. Паникеры и те, кто будет распускать на форумах сопли, будут удалены из проекта. Те наши клиенты, которые ведут себя адекватно сложившейся ситуации и относятся с пониманием к небольшим проблемам, которые сейчас имеют место, будут, как и раньше, успешно зарабатывать в Центре Дивидендов. А в перспективе появится возможность дополнительно участвовать в прибылях платежной системы.
Сейчас меня вызывают в Гонконг. По возвращению я назову точную дату, когда будет выполнена последняя из поданных заявок. В мое отсутствие выплаты будут проходить в обычном режиме. На форуме появлюсь завтра, в Лондон вернусь в четверг-пятницу, тогда же будут и новости.

Евгения Кассымова

Vakar viens latvietis saņēma 11 $ izmaksu. Nu pa druskai viņi maksā. Un izmaksas labāk pieprasīt mazas summas.

Atpakaļ
Tops