IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

DealExtreme !!!!!!!!!!!!!

karlito19

New member
Pievienojies
8. Maijs 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
uzmanību!gribu lai zin visi,šie sāk čakarēt prātu ar orderiem,pasūtījumu nevar līdz galam izdarīt,bet naudu tik un tā jāsamaksā,pilns viņiem forums ar tautas problēmām.
vairs nesūta preces.......................

Agrāk šis bija labs i-veikals....

Paldies, ka pateici, es gribēju tur iepirkties. :)

Alex250 teica:
Agrāk šis bija labs i-veikals....

Es veicu pirkumu pa 89$ tas uzķērās un nenotika līdz galam,vēlāk pamēģināju atkal pirkt tās pašas preces un atkal atverās balta lapa un nekas tālāk nenotiek.Tā pakāsu 189$ kopā. :oops:
Bet kautgan uzreiz pēc neveiksmīgā pirkuma atvēru paypalā naudas atgriešanu,kāds var pateikt vai tas izdosies vai nē?
cik ilgi ilgst tas paypal strīds,20dienas vai kā? :?:

Vai tad emails neatnāca , ka esi nopircis?

Ja atnāca, tad paskaties tur ir pasūtijuma numurs, ko vari ievadīt tur viņu lapā pie track order un atsaukt, ja 2x nopirki

Man ar šo nav nekad nekādas problēmas bijušas pirku, pērku vēl joprojām tur un pirkšu arī turpmāk!!!!

ideāls veikals !!

p.s. viena prece reiz nebija veikalā viņiem ilgāku laiku, tad es cancelēju orderi un pēc 2 dienām nauda man atgriezās PP kontā.

Briksons teica:
Vai tad emails neatnāca , ka esi nopircis?

Ja atnāca, tad paskaties tur ir pasūtijuma numurs, ko vari ievadīt tur viņu lapā pie track order un atsaukt, ja 2x nopirki

Man ar šo nav nekad nekādas problēmas bijušas pirku, pērku vēl joprojām tur un pirkšu arī turpmāk!!!!

ideāls veikals !!

p.s. viena prece reiz nebija veikalā viņiem ilgāku laiku, tad es cancelēju orderi un pēc 2 dienām nauda man atgriezās PP kontā.

Tur jau tā lieta ,ka neatnāca,pastāstīšu sīkāk kas un kā.
Es izvēlos preces ielieku grozā,tad spiežu continue to checkout apmaksāju pirkumu,un tad taču seko confirm order lapa,vot ar to ir problēmas.
:roll:

Nauda nav atgriezta pirkos 24sept................. :idea:

ielogojies kontā un paskaties vai orderi tomēr nav saņemti un netiek pašlaik pakoti.
Tur ir orderu saraksts.
Ja nav tad raksti support - pāris dienu laikā atbildēs.

Briksons teica:
ielogojies kontā un paskaties vai orderi tomēr nav saņemti un netiek pašlaik pakoti.
Tur ir orderu saraksts.
Ja nav tad raksti support - pāris dienu laikā atbildēs.

tur jau tā lieta ,ka neatnāca tas epasts ar ordera nr,tājau naw pirmā reize kad ko pērku,vienkārši šoreiz tāda lieta sanāca.

ir tikai tas epasts no paypal,ka esu pircis no viņiem,bet tas jau nav tas par ko tu domāji.

Nu tad pieprasi no paypal atpakaļ un viss - uzraksti tur kas un kā un visu atdos.

Briksons teica:
Nu tad pieprasi no paypal atpakaļ un viss - uzraksti tur kas un kā un visu atdos.

izdarīju jau tajā pašā dienā kad tā hui.. sākās,vel nekas naw atgiezts,vispār tas saucamais strīds ilgst 20diena 14 okt redzēs kas būs beigu beigās............. :oops:

Atpakaļ
Tops