IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Daži jautājumi

Lett

New member
Pievienojies
10. Augusts 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Tātad jau kādu laiciņu es pelnu mazu naudiņu ar mājaslapām. Tātad tagad gribu no pārvērst mazliet nopietnāk. Ir doma nopirkt domēnu, un iespējams arī hostingu. Tātad pašreizējā situācijā es izmantoju blogspot, bet vairāku iemeslu dēļ (jo īpaši pēc Trenz raksta) sapratu ka vajag dabūt hostingu - ja par brīvu, tad perfekti. Ja par mazu samaksu, daudz sliktāk bet pārdzīvot kamēr spēšu.

1. Freehostia ir pieejams bezmaksas hostings. Man vissvairāk satrauc ka viņš bremzēs cik ir bijusi pieredze ar bezmaksas hostingiem... Kāda jums ir pieredze tieši ar freehostia, citiem bezmaksas hostingiem, un hostingiem kas maksā salīdzinoši maz?

2.Lasīju ka agrāk dažas firmas piedāvāja likt banerus webā, un viņas tev maksāja kaut kādu naudu neatkarībā no tā cik ilgi tava weblapa pastāv, cik daudz viņu skatās uttt... Vai kaut kas līdzīgs ir? Jo tākā manas weblapas nav īpaši populāras, tad dienā neko daudz nesanāk nopelnīt.

3.Ir dzirdēts par tādam programām kas automātiski pievieno tavu rakstu un saitu tādos saitos kā digg utt... Cik zinu daudzi viņas vismaz agrāk izmantoja. Vai kāds viņas vēl izmanto? Kādas ir labākās? Vai var kādu normālu bez maksāšanas dabūt?

Nu tas kamēr arī viss, ja būs vēl kas tad šajā pašā topikā uzprasīšu. Vēlos sākt reāli pelnīt naudu internetā, zinu nebūs nekādi tur zelta kalni un arī daudz laika jāiegulda - bet es tam esmu gatavs. Pamazām krājas pieredze, un izmeiģinu vairākas jaunas lietas. Paldies :)

Nu es savai web lapai izmantoju šo hostingu:

http://www.000webhost.com/168953.html

Viss ir pa brīvu un viņi nekarina nekādus banerus, kā daži labi.
Pagaidām man nav bijušas problēmas.

Iesaku pamēģināt.

Liels paldies, biški palasīju - pārāk labi lai būtu patiesība, bet jau jau tu saki ka labs tad tā arī jābūt, noteikti pameiģināšu :)
Tas maksas hostings arī nežēlīgi labs izskatās, pietam lēts

Gaidu atbildes un pārējiem jautājumiem :)

2.Lasīju ka agrāk dažas firmas piedāvāja likt banerus webā, un viņas tev maksāja kaut kādu naudu neatkarībā no tā cik ilgi tava weblapa pastāv, cik daudz viņu skatās uttt... Vai kaut kas līdzīgs ir? Jo tākā manas weblapas nav īpaši populāras, tad dienā neko daudz nesanāk nopelnīt.

3.Ir dzirdēts par tādam programām kas automātiski pievieno tavu rakstu un saitu tādos saitos kā digg utt... Cik zinu daudzi viņas vismaz agrāk izmantoja. Vai kāds viņas vēl izmanto? Kādas ir labākās? Vai var kādu normālu bez maksāšanas dabūt?

kā tad ar šiem jautājumiem? :?
EDIT:
4.Kur visslabāk un visslētāk reģistrēt domēnu?

Liels paldies, noderēs, vēl viens jautājums uzradies (to pašu uzdevu citā topikā, neviens neatbild, varbūt vienkārši nepamana, moš šeit atbildēs):

Kad tas ir izdarīts, tad ielogojamies mūsu www.manaadrese.com wordpress admina panelī tad>Presentation>Theme Editor un labajā malā vajadzētu atrasties kādiem 5 vai 6 failiem kuru nosaukums sākas ar "adsense_blablabla" , uzspiežam uz katru no šiem failiem un vietā kur ir rakstīts "google_ad_client = "pub-xxxxxxxxxxxx" , pub-xxxxxx vietā iekopējam mūsu pašu savu Publisher ID kuru mēs nokopējām no mūsu AdSense konta.

Tagad meklēju visu laiku to "presentation" iekš admina paneļa, bet nekur nevaru atrast. Domāju ka kaut kādi update ir notikuši, tapēc tagad kaut kas mazliet savādāk. Meklēju, bet nevaru atrast. Varbūt kāds var izpalīdzēt (freehostia.com)? Paldies :)

Lett teica:
Liels paldies, noderēs, vēl viens jautājums uzradies (to pašu uzdevu citā topikā, neviens neatbild, varbūt vienkārši nepamana, moš šeit atbildēs):

Kad tas ir izdarīts, tad ielogojamies mūsu www.manaadrese.com wordpress admina panelī tad>Presentation>Theme Editor un labajā malā vajadzētu atrasties kādiem 5 vai 6 failiem kuru nosaukums sākas ar "adsense_blablabla" , uzspiežam uz katru no šiem failiem un vietā kur ir rakstīts "google_ad_client = "pub-xxxxxxxxxxxx" , pub-xxxxxx vietā iekopējam mūsu pašu savu Publisher ID kuru mēs nokopējām no mūsu AdSense konta.

Tagad meklēju visu laiku to "presentation" iekš admina paneļa, bet nekur nevaru atrast. Domāju ka kaut kādi update ir notikuši, tapēc tagad kaut kas mazliet savādāk. Meklēju, bet nevaru atrast. Varbūt kāds var izpalīdzēt (freehostia.com)? Paldies :)
Palīdziet lūdzu ;(

Atpakaļ
Tops