IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

ClixSense

Vakar nakti nomaksaju caur Gugli tos 10$ - no riita jau bija ap 400 adu!Noriebaas pat spaidiit...Pirms tam pa vienam,diviem adiem pa sutku bija.Referus pirkt laikam stulbi taadus kaads es biju pirms stam...:)

Tik izspaidi tos linkus visus - vairāk jau kā pirmā reizē arī nekad nebūs. 400 linki tas tomēr ir 4 $

Man gan pa sutku kādi 20 kliki sanāk ik pa brīdim refrešojot lapu tai laikā kad vakaros esmu mājās.

Un atkal jau esmu savācis minimumu izmaksai.

Pievienoju savu vecā čeka bildi ko kādreiz soliju ielikt :)
clixsense7.jpg
[/img]

Atkal esmu savācis minimumu nākošai izmaksai - jāgaida kad pirmā datumā izrakstīs nākošo čeku :)

Vakar saņēmu savu kārtējo čeku no Clixsenses !!!!

Saņēmu to čeku,bet jautājums kur izdevīgāk,mazāka komisija mainot šo te čeku,varbūt zināt kādu banku???

maksaa veel? e sisti nerubiju kur tur kada sadlja lai iznmetu naudu.

Uzliec pie profila datiem cik gribi izmaksas minimumu un tad kad būsi to sasniedzis 1. datumā tev izrakstīs čēku un atsūtīs.

Vēl tur ir tāda ļoti laba iespēja kā Clix grid
Tir ir lauks ar kvadrātiņiem uz kuriem uzspiežot zem katra atceras viena reklāma.

Bet tur notiek loterija - bezmaksas !!!

Katrs free lietotājs var klikot 20 reizes dienā par velti un premium lietotājs 50 reizes.

Es tikko vinnēju tur loterijā 0.50$ :)

Links uz loteriju un laimētāju sarakstu te : https://www.clixsense.com/clixgrid.php

Tagad jauns dizains :)

Tikko atkal savācu izmaksu 20$ - tagad tik jāgaida čeks.

bet spriežot pēc jaunumiem tagad izmaksās arī uz paypal, alertpay, liberty reserve un google checkout

A priekš kam tev vajag vairs čeku?
Tagad var izņemt naudu uz paypal un alertpay.

iesaku visiem arī uzinstalēt clixsense toolbaru un uzlikt kontā settingos skaņas signālu, lai ziņo kad ienākas jauni kliki un neko vairs nepalaidīsiet garām :)

Skatos, ka pirms dažiem gadiem šeit bija pavisam citas cenas un nosacījumi. Lai gan arī tagad nav slikti, jo man pirmo izmaksu sanāca savākt mazliet vairāk kā mēneša laikā, nākamās jau aizgāja ātrāk, jo piesaistīju referāļus!

Kāds mani var apgaismot, kā reģistrēties ar referāļa dotu saiti? Izskatās, ka sign up nestrādā. :-)

Vajadzētu strādāt. Neesmu manījis, ka būtu kāda info, ka nevar reģistrēties.

Varbūt jau esi kādreiz tur reģistrējies un tāpēc tev neļauj?

Hmm, ja nu tomēr gribās vēl vienu kontu no cita datora, nekādā gadījumā nelieniet iekšā (logi-in). Savu ref-saiti labāk uzlikt uz inbox.

Atpakaļ
Tops