IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Cik reāli ir nopelnīt $1000 mēnesī?

CSharp

New member
Pievienojies
3. Janvāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Tagad tā atnikuši jau tie virsraksti "pelni $100000 mēnesī" utt. BULLSHIT
Apskatījos aptauju http://associateprograms.com/discus/viewtopic.php?t=974 un tur skaidri redzams, ka mēnesī 51% pelna mazāk par $250... Tas ir praktiski tik pat cik sētnieks! :)
Tāpēc gribētos dzirdēt viedokli no tādiem lietotājiem kam ir bijusi kaut kāda peļņa no affiliate programām!

domaju, ka parak personigs jautajums. visiem nav jazina cik cilveks nopelna. tomer tas katra pasa zina

pateikshu vienu, affiliate marketingaa kaa visur biznesaa ir 80/20 likums. Neliela dalja taisa lielaako pikji, un parejie kaut ko bumbulee :)

Vai 1000$/meen ir daudz? nu nekas tas nav ja godiigi :) 10 sales par 100$;

un tie kas pelna daudz, $ summas citiem nestaasta :)

bet 1000$ nav nekas;

Vispar nesaprotu, visi tik rekjina naudas, naudas...

a tu man pasaki, cik tuukstoshus targeteetaaju apmekleetaju menesi tu izlaid caur savu lapu un tad saaksim runaat, tb, nav ko runaat par pardotaam desaam, ja tev veikala neviens neienaak :)

sandis teica:
pateikshu vienu, affiliate marketingaa kaa visur biznesaa ir 80/20 likums. Neliela dalja taisa lielaako pikji, un parejie kaut ko bumbulee :)

bet 1000$ nav nekas;

a tu man pasaki, cik tuukstoshus targeteetaaju apmekleetaju menesi tu izlaid caur savu lapu un tad saaksim runaat, tb, nav ko runaat par pardotaam desaam, ja tev veikala neviens neienaak :)

Drosvhien tulinj pacelsies jautaajumi?

Apmekleetaaji? Pie tam veel tukstoshiem meneesii??? ....

CSharp teica:
Tagad tā atnikuši jau tie virsraksti "pelni $100000 mēnesī" utt. BULLSHIT
Apskatījos aptauju http://associateprograms.com/discus/viewtopic.php?t=974 un tur skaidri redzams, ka mēnesī 51% pelna mazāk par $250... Tas ir praktiski tik pat cik sētnieks! :)
Tāpēc gribētos dzirdēt viedokli no tādiem lietotājiem kam ir bijusi kaut kāda peļņa no affiliate programām!

rekur labs piemeers: http://www.shoemoney.com/gallery/v/misc/adsensecheck.jpg.html

100k/meenesii:)

protams, tas ka vinjam bija jaarbitrazhee 2-3 miljoni visitoriem vai tml, tas nu taa, nevienu isti nerausta.. ka tik nauda :)))a nauda naak no visitoriem:)

Piekrītu Sandim iepriekš teiktajā! Tikai, manuprāt tas 80/20 likums vairs nav īsti aktuāls - jo katrs iedomājas, ka nupat taisīs lielo naudu interneta mārketingā! Tāpēc uz šodienu tas varētu būt 95/5 likums. Un reālajā dzīvē varbūt viens no 10 000 sasniedz kaut cik cienījamus rezultātus - vismaz 100 k gadā!

sandis teica:

bet 1000$ nav nekas;

Nu tas nav nopietni ja tu saki $1000 tas nekas nav... Un man neticās, ka tu pelni vairāk par $1000 mēnesī :P

Bļin - Mīļie tautieši - izlieniet tak vienreiz no tās pažobeles ārā un paskatieties, kas notiek Pasaulē!!!
Tas man atgādina laiku atpakaļ, kad es bezmaksas parādīju savu betting system pāris cilvēkiem. Ziniet ko viņi teica? Kurš tad man to naudu maksās, jo redz, es runājot par tūkstošiem peļņu mēnesī!!!

F***k!!! VC Bet 2006 gada tīrā peļņa bija ap 800 milj. GBP. Un tas ir viens totaliztors!

Iepriekšējā darba vietā, kurā strādāju - viņu apgrozījums bija ap 2 miljardi EUR gadā! Trešā daļa no Latvijas budžeta! Apģērbju veikalu ķēdei!!! Atveriet tak acis!

Tad man rodas jautājums kāpēc tad visi neķeras pie interneta biznesa, jo cik es lasu var mierīgi pelnīt bez jebkādiem ieguldījumiem, ja neskaita savu laiku, bet reālā situācija ir redzama tajā balsošanā! Tie ir mazāk par $250 mēnesī...
Un nevajag pūderēt smadzenes ar tekstiem, ka tā ir baigā naudas bedre un viegls darbs, jo es divas nedēļas stellēju savu lapu chakarējos ar keywordiem a man pasaka, ka es ar to neko nenopelnīšu... Tad varbūt labāk ir dot kādu padomu ar ko tad var nopelnīt???

CSharp teica:
Jā protams... Jūs visi pelniet $1.000.000 gadā! Skaidrs...

Nu spamot dzjekinj es tev neiesaku, tas ir fakts.

Uztaisi 100 lapas lielu saitu, salinko 1000 linkus uz vinju un buus trafiks.

Nakamo lapu jau varesi taisiit ari pelniishanai, vienkarshi tu te dirsies, bet tu nesaproti ka visa pamataa ir traffiks!!!

un SEO ir vienkarshaakais ;)

bet tas ka tu letinjsh mnemaaki uzdrukaat unikaalu contentu angliskie pie tam ari kaadu jaunu ideju, nu sorri ;) biznesa lunjus nevajag :)

Ok tad varbuut iedod taas savas affiliate lapas linku? :) es gribu apskatiities kaada vinja ir...

P.S. Man ar anglju valodu nav nekaadu probleemu! Nekad neesmu teicis, ka man buutu probleemas ar unikaala satura veidoshanu! Probleema ir tajaa, ka man nav nekaadu garantiju ka tas nebuus pilniigi veltiigi izniekots laiks!

P.S. Ui es saprotu gan, ka visam pamataa ir trafiks un ja tev buus saite ar 10 000 apmekleetaajiem dienaa tad tur tieshaam var lielu naudu uztaisiit! Par traffika piesaistiishanu esmu izlasiijis jau divus 200 lpp biezus pdf dokumentus! Taakaa nav ko man staastiit par to, ka man nav ne jausmas no kaa taa nauda naak, bet paskatoties poll man taa visa gribeeshana chakareeties ar satura veidoshanu paariet jo man nav ne mazaakaas veeleeshanaas par $250 taa mociities!

vo vo, kas teica ka tas ir viegli!
bļad es te cik čakarējos lai iestāstītu ka tā nav!
un arī pilnīgi bez ieguldijumiem nekas tur nevar sanākt, domēns, hostings (ta lai tur tavu 1mlj visitorus) un vel iespejams jaalgo koders, lai viss būtu skaisti nevis ķep ļep un kur nu vel angļuvalodas kursi, vai atkal maksā kādam kas tavus tekstus tulkos vai pērc gatavus, vienalga.

Ar runāšanu protams nekas nebūsm tas ir jauki ka tu esi sācis veidot lapu, tas ir sākums. Es pat neesmu vel tik tālu ticis, nav laika.
Neklausies tik daudz, bet uztaisi piesaisti cilvēkus un redzēsi īsto situāciju kā tad īsti sanāk. un tad varēsi spriest.
tas vai gūsi panākumus ir atkarīgs no ĻOTI daudz faktoriem, tāka neatliek nekas cits kā bliezt augšā un skatīties.

Un vel kas ko gribu teikt par šo lietu kopumā.
TAS NEBūS MūŽĪGI!
Nevar visi tik strādāt internetā un pelnīt naudu. Nav ispējams tikai visu laiku kautko pārdot pa ķēdīti tālāk. Kādam ir arī jārāžo, kādam jāstrādā rūpnīcā, kādam tā rūpnīca jāceļ. Varētu teikt ka tas viss ir vēl pietiekami jauns. Jo vairāk laika paiess, jo vairāk cilvēku iesaistīsies, jo mazākas paliks iespējas nopelnīt. Pardaudz būs tādu reklamētāju, kas atsūks cits citam un katram tik bišķis sanāks. Piedāvājums lielāks par pieprasijumu. So, uz to nevajadzētu paļauties kā uz mūža darbu. Ir jāsaglabā alternatīvas, grāb kamēr vari un ieguldi patstāvīgā biznesā kas tev dos garantijas ka arī nākotnē varēsi dzīvot. Viss attīstās tik strauji ka nepaies necik daudz laika un tas notiks. Padomājiet cik daudz mūsdienās ir atkarīgs no datora, kādas naudas tur apgrozās. Un viss aizsākās pirms nieka 20 gadiem, kad dators vel bija pamperā un internets vēl jo vairāk. Tad kas notiks pēc 20, 50, 100 gadiem. Pārprodukcija, pārāk daudz cilvēku būs ar to visu "sapinušies" visiem vairs nebūs "vietas" (darba) internetā.

Tev taisniiba individual, un tas katru gadu notiek aizvien vairaak. un mainas tehnologijas, vairak vai mazaak, sak veidotos liideri un monopoli, jo arii lielas kompanijas ir atkopushaas pec 2000. gada dot com burbulja un nak ar normaliem kapitaaliem:)

sandis tā tu arī neparādīji savu affiliate lapu ar tiem 117'763 apmekleetaajiem meenesii...

CSharp teica:
Ok tad varbuut iedod taas savas affiliate lapas linku? :) es gribu apskatiities kaada vinja ir...

Ko tu tur gribi ieraudziit? :)

CSharp teica:
P.S. Man ar anglju valodu nav nekaadu probleemu! Nekad neesmu teicis, ka man buutu probleemas ar unikaala satura veidoshanu! Probleema ir tajaa, ka man nav nekaadu garantiju ka tas nebuus pilniigi veltiigi izniekots laiks!

Nu bet ja tu gribi piesaistiit apmekletajus no mekleetaajiem, kaa tad to tu izdariisi bez satura? ;)

CSharp teica:
P.S. Ui es saprotu gan, ka visam pamataa ir trafiks un ja tev buus saite ar 10 000 apmekleetaajiem dienaa tad tur tieshaam var lielu naudu uztaisiit! Par traffika piesaistiishanu esmu izlasiijis jau divus 200 lpp biezus pdf dokumentus! Taakaa nav ko man staastiit par to, ka man nav ne jausmas no kaa taa nauda naak, bet paskatoties poll man taa visa gribeeshana chakareeties ar satura veidoshanu paariet jo man nav ne mazaakaas veeleeshanaas par $250 taa mociities!

Paprasi, cik vijniem, tiem kas pelna 250$ dienaa ir trafiks? 5 apmekleetaaji, 7? varbut 12? :)

Ja tev ir 10'000 dienaa, tad suudiigaakajaa gadiijumaa, vari izvietot adsense, videji 5% ctr bus 500 klikjsi, pienjemsim, ka tava lapa ir totaals drankjis, maksa tikai 5 centurs, tad 25$ nopelniisi. Teiksim, saturiigaaka teema, kaa veseliibas jomas maksaa ap 20-35 centiem, taa kaa, videeji bus 100$ - 175$ dienaa pie tada apjoma; hostings maksaa mieriigi maksaa pat liidz 0.5 - 1$, lidz ar to potnecials mieriigi 500$ dienaa utml; protams, ja no 10'000 apmekleetajiem, piesasitiisi kaadus 100 pirceejus, vari nopelniit neslikti, jo histings par klientu maksaa 50 - 100$, lidz ar to 100 x 50 = 5000$ dienaa :)

1/100 ir normaals ratio apmekleetaaji par klientiem ja trafiks ir targeteets un no SEO :)

Atpakaļ
Tops