esmu jauninais. Man ir konkreets jautaajums, cik konkreeti var nopelniit, pimeeram, tajaa pashaa ''fastpaysurf'', ja iegulda, pimeeram, 300 ls. Vai no pelnishanas internetaa var normaali izdziivot, neko citu nedarot?
Sekojiet līdzi zemāk esošajam video, lai redzētu, kā instalēt mūsu vietni kā tīmekļa lietotni savā sākumekrānā.
Piezīme: Šī funkcija pašlaik var nebūt pieejama dažos pārlūkos.
vismaz es pagaidaam neko citu nedarukrizanova teica:Vai no pelnishanas internetaa var normaali izdziivot, neko citu nedarot?
feenixz teica:Ja un es pa wasaru pakaasu apmeeram 4 meenesha laba tulka algu uz wislabaakajiem wistabilaakajiem serfiem..
pat ja neietu runa par naudu - galiigi nepiedur pekshnjas izmaksu ietureeshanas, typa paarieshanas uz jaunajiem serveriem, probleema sar paskaitiijumu prochiem, typa hekareu uzbrukums un adminja kluseeshanas - GALIIGI NEPIEDUR man taads newajdziigs stress neguleetas naktes un wiens otrs sirms mats..newienam to neiesaku piities ar serfiem un hyipiem -piramiidas ir un paiek piramiidas
ADMINS teica:Tu ne vaarda vel shajaas diskusijaas neesi pieminejis par to, ka pats ari var taisiit hyipus un surfus. un vel pasaki ka tad arii nevar nopelniit? un nekaadi fib kaa amerikaa te nav![]()
krizanova teica:esmu jauninais. Man ir konkreets jautaajums, cik konkreeti var nopelniit, pimeeram, tajaa pashaa ''fastpaysurf'', ja iegulda, pimeeram, 300 ls. Vai no pelnishanas internetaa var normaali izdziivot, neko citu nedarot?
Mēs izmantojam nepieciešamos sīkfailus, lai nodrošinātu šīs vietnes darbību, un izvēles sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi.