IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Cik aptuvei var nopelniit, ieguldot konkreetu naudas summu?

krizanova

New member
Pievienojies
18. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
esmu jauninais. Man ir konkreets jautaajums, cik konkreeti var nopelniit, pimeeram, tajaa pashaa ''fastpaysurf'', ja iegulda, pimeeram, 300 ls. Vai no pelnishanas internetaa var normaali izdziivot, neko citu nedarot?

ieliekot tur to summu tu dabūtu atpakaļ 360ls, protams ja apgreidoties ar pusi no tās summas, bet labāk neieteiktu rislēt ieguldīt tik lielu summu vienā autosurfee, labāk sadali to uz vairākām programmām!

Labāk tiešām sadali vismaz 5 , ja ne 10 daļās. Paskaties manā mājas lapā ir visas man maksājošās programmas - būs ko izvēlēties.

krizanova teica:
Vai no pelnishanas internetaa var normaali izdziivot, neko citu nedarot?
vismaz es pagaidaam neko citu nedaru :D un mani vairaaki draugi taapat :) un man ir pazistami ari dazi cilveeki tepat no latvijas kas ne tikai no taa izdzivo, bet ari labi dziivo :) Te gan nav runa par autosrufiem tikai, bet par visu lietu kopsummaa...

Newar buut - pa wasaru nozuda taadi autosurf grandi kaa alientrust, alertpaypro un weel daudz ljoti, pat izcili labi surfi..
patlaban man negribaas tam tyceet.. labo mani online pelniishanas weteraanu, ja kljuudos.. cienu kritiku..bet shawju apakalj ja redzu ka kaads sastreebies haipu censhaas taadaa pashaa reklaamas textaa balti melot cik miljonus ar konkreeto progu sapelniijis.. a iisteniibaa izraadaas ka ir iekshaa tresho dienu..

Ja un es pa wasaru pakaasu apmeeram 4 meenesha laba tulka algu uz wislabaakajiem wistabilaakajiem serfiem..

pat ja neietu runa par naudu - galiigi nepiedur pekshnjas izmaksu ietureeshanas, typa paarieshanas uz jaunajiem serveriem, probleema sar paskaitiijumu prochiem, typa hekareu uzbrukums un adminja kluseeshanas - GALIIGI NEPIEDUR man taads newajdziigs stress neguleetas naktes un wiens otrs sirms mats..newienam to neiesaku piities ar serfiem un hyipiem -piramiidas ir un paiek piramiidas

feenixz teica:
Ja un es pa wasaru pakaasu apmeeram 4 meenesha laba tulka algu uz wislabaakajiem wistabilaakajiem serfiem..

pat ja neietu runa par naudu - galiigi nepiedur pekshnjas izmaksu ietureeshanas, typa paarieshanas uz jaunajiem serveriem, probleema sar paskaitiijumu prochiem, typa hekareu uzbrukums un adminja kluseeshanas - GALIIGI NEPIEDUR man taads newajdziigs stress neguleetas naktes un wiens otrs sirms mats..newienam to neiesaku piities ar serfiem un hyipiem -piramiidas ir un paiek piramiidas

Tu ne vaarda vel shajaas diskusijaas neesi pieminejis par to, ka pats ari var taisiit hyipus un surfus. un vel pasaki ka tad arii nevar nopelniit? un nekaadi fib kaa amerikaa te nav :D

ADMINS teica:
Tu ne vaarda vel shajaas diskusijaas neesi pieminejis par to, ka pats ari var taisiit hyipus un surfus. un vel pasaki ka tad arii nevar nopelniit? un nekaadi fib kaa amerikaa te nav :D

Cilveekus kaast nav labi manu draudzinj.

Laikam 2002 otrajaa ar paris puikaam uzprojekteejaam un uzkodeejaam savu MLM, pat normaals toolis bija ar ko acis aizsmereet, bet ta arii nepalaidaam, pamainiijaam domas utml. Labs piemeers domu mainjai ir draugiem.lv :) reaals projekts.

krizanova teica:
esmu jauninais. Man ir konkreets jautaajums, cik konkreeti var nopelniit, pimeeram, tajaa pashaa ''fastpaysurf'', ja iegulda, pimeeram, 300 ls. Vai no pelnishanas internetaa var normaali izdziivot, neko citu nedarot?

300ls ir aptuveni 600$, jeb 20$ dienaa. 20$/dienaa nopelnit ir ljoti elementaari, bet tikai ne surfos.

Vai var iztikt tikai ar pelniishanu (nu taa nav pelniisha pirmaamkaartaam, tas ir bizness), tad vienoziimigi VAR, bet ne visi. Tie kas surfo tie nopietnu pikji nedabuuj.

Atpakaļ
Tops