IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

BNB/BTC - rezultāts: Pašlaik sēžu uz -5.5%

HelmutsHelmuts is verified member.

Administrator
Personāla loceklis
IBF.lv
Pievienojies
18. Oktobris 2017
Ziņas
129
Reakciju rezultāts
7
huhh.. esmu mazliet uzkāries uz BNB

Iepirku 19. februārī pie BNB/BTC cenas 0.0023445

Doma bija kā parasti: 1,15% (0,15% sedz komisijas).. aizgāja pretējā virzienā:

iepirku 19. februārī

--

pēdējo orderu vēsture (var saprast manu taktiku, kuras gala mērķis ir visu izkešot ārā un atkal sākt no "0"):

orderu vēsture

--

Rezultāts: Pašlaik sēžu uz -5.5%

-5,489% zaudējums

.. nost vēl nemetīšu.. patīk man BNB un pat esmu gatavs to pahodlot :)

tomēr patīkami, ka nav spiediens: katru dienu dienu būs plusos. + summa arī nav nekas nopietns, daudz lielāks spiediens, kad treidojies ar summu ar 3 nullēm (augstāk neesmu bijis) :)

---

kāpēc ieliku? daudzi treideri rāda tikai savus plusus un gandrīz nekad neviens nestāsta par savām neveiksmēm.

.. domāju, trennējos, analizēju

huhh.. aizgāja kā ar skalpeli pa vēnām :( .. viss sarkans..

pārdevu visus savus 5,51 $bnb par USDT 18,1 .. iemesls: emocionāls spiediens (vnk slikti jūtos visu šo redzot) :)

ilckt8yitymapc1naqtxixhjvwbutne2.png

..

ja aiņošana apstāsies - labi

uzliku orderi daudz, daudz zemāk, iepirkt atpakaļ par 15,8 USDT .. šādi atsitīšu savus 12%

uzliku orderi daudz, daudz zemāk, iepirkt atpakaļ par 15,8 USDT

.. :) caur rokādēm atpakaļ BTC .. iepirku pie 8,780.00 USDT

9i53uy89t0z8mx2s3146z54gvrqla3za.png

.. gala rezultāts = gandrīz tas pats BTC apjoms, kāds bija sākumā :) .. ar mazu, mazu plusiņu pret punktu šī posta sākumā.

:) es parasti lieku BTC kā atskaites punktu (ne $) gan kontu vērtībai, gan visam ko daru

Atpakaļ
Tops