IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

bienpagado.com/bux

Nedaudz parēķinot sanāk, ka peļņa dienā no 40 adiem ir tikai 12c. Tātad, lai nopelnītu 15$ ir vajadzīgas 125 dienas. Tātad, lai tu būtu saņēmis 3 izmaksas, tev ir jābūt tur bijušam aktīvam 375 dienas, kas ir vairāk par gadu. Tātad, vai nu tev ir nežēlīgi daudz referrāļu, vai arī tu te kaut ko fleitē. Ja gribi pierādīt savu taisnību, lūdzu, izmaksas studijā, ja būs izmaksu fotogrāfijas, tad es ņemu savus vārdus atpakaļ.

es sanemu 2 izmaksas
te ir pieradijumi

de70xi.jpg

rk98oi.jpg

Kapēc ir aizkrāsot Payment Sent to: ? tikpat labi, tās va nebūt tavas izmaksas.. :P

Nezinu kā yahoo mailkam, bet gmail visus spamus ļoti labi filtrē, tak što lai nu ko, bet savu e-mail nekad neviens nekrāso ciet, tieši tāpēc rodas aizdomas uzreiz, + man nav ne mazākās jausmas kas tu esi, tāpēc arī nav pilnīgi nekādaas uzticības tev :P

SpeedLV Tu esi no turienes dzēst? Vairs Tavs lietotājs tur nav atrodams ...

Atpakaļ
Tops