IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Bezmaksas PS3 / Xbox360 / Wii

individual

New member
Pievienojies
28. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Noteikti jau esat dzirdējuši par freebies saitiem. Parasti šie piedāvājumi ir pieejami tikai ASV apkārtnē, bet šis Xpango ir Eiropas darinājums (UK) un izsūta "dāvanas" ARĪ uz Latviju.

Kā reģistrēties...

1) Sekojiet linkam un reģistrējamies.
NELIETOJAM INBOX E-PASTU. Neatnāk apstiprinājuma e-pasts ar aktivizāčijas linku.

2) Izpildam 1 bezmaksas piedāvājumu, lai mūsu konts būtu aktīvs.
BūS NEPIECIEŠAMA DEBET/KREDĪTKARTE
Iesaku RealPlayer piedāvājumu, piesakamies uz 14 dienu izmēģinājumu produktam, 14 dienu laikā jaatsakās, ja to neizdara vai nevēlas, abonēšanas maksa 14$ mēnesī.

3) Gaidam kad pieskaitīs pirmo kredītpunktu par piedāvājuma izpildi un piesaistam citus.

Ko mums piedāvā un kas jādara...

Savu "bezmaksas" dāvanu var izvēlēties no visai plaša klāsta, jaunākie mobilie telefoni, konsoles, MP3 player'i.
Katrai mantai atbilst savs punktu skaits (credits) tos var apmainīt pret izvēlēto dāvanu.

Kā savākt kredītpunktus....
Izpildot piedāvājumus (lielākoties maksas) / Pērkot preces / Piesaistot citus
BūS NEPIECIEŠAMA STAURPTAUTISKĀ MAKSĀJUMU KARTE - tas vel nenozīmē ka jums atvilks naudu, bet aizpildot reģistrācijas to prasīs.

Tas arī viss. Savācot nepieciešamo skaitu punktu var saņemt savu Gift.
Meklēju atsauksmes internetā, cik ir, tik ir pozitīvas. Bet protams neko nevar zināt, neko neesmu saņēmis un neko nesolu.

LūDZU! Neizdzēsiet manu Ref ID (90407525), tas Jums reģistrējoties neko nemaina! Jo ātrāk izdosies savākt nepieciešamos punktus, jo ātrāk uzzināsim vai tas viss ir pa īstam vai scam's.

domā tas ir droši visur kur vien tev prasa ievadit savus kreditkartes datus.

es trur pieregistrejos zem tevis, tikai neko ipasi daudz nesaprotu :D Cik creditus dot par 1 piesaistitu cilveku?

1 cilveks = 1 kredits

Par drosumu, nedomaju ka visur, bet piemeram tadam uznemumam ka RealNetworks es pilniba uzticos.
Pasa davinataju saita nevajag kreditkartes datus noradit.

individual teica:
1 cilveks = 1 kredits

Par drosumu, nedomaju ka visur, bet piemeram tadam uznemumam ka RealNetworks es pilniba uzticos.
Pasa davinataju saita nevajag kreditkartes datus noradit.

tadsanak ja es pieaicinasu zem sevis 15 cilvekus tad man bus sony play station portatable kurs maksa 15 creditus?

ja, ar nosacijumu ka piesaistitie cilveki ir aktivi, ti. izpilda vismaz 1 piedavajumu (offer).
Ka labakais, ka jau mineju, bus RealNetworks piedavajums, jo reali vienigais bezmaksas. To tad ari rekomendejam izpildit, kad piesaistam cilvekus.
+ Ari pats sanem par to 1 punktu.

hmm izskatas baigi labi, 15 chuvakus var atri savakt, un to playsi ar var uzsist pa labu naudu gaisa hmmm kkas te skan parak labi ://

Cerams ka ta nav krapsana, pastav sis jau vairakus gadus. google pameklejiet, viena foruma bija runas par so. Dazi itka kautko ir sanemusi.

Šķiet lapu nāksies noņemt.
Cilvēkiem pietiek nekaunības nokopēt manu tekstu un vēl kā reklāmu atsūtīt.
Un ne viens vien jau gadījums ko esmu pieķēris.
Ar ref linku jau protams neviens nereģistrējas un uzskata to par lieku, bet uz copy&paste gan knaši!

Cilvēki cienīsim citu darbu!
Tā lai vairāk nenotikstu nekādas kopēšanas.

individual teica:
Ar ref linku jau protams neviens nereģistrējas un uzskata to par lieku, bet uz copy&paste gan knaši!

njaa to tu vari teikt vai neteikt pusei tas ir pie kaajas! Es jau ar to esmu samierinajies! Es vienigu ceru uz tiem cilvekiem kas patiesam ir godigi un pieregistrejas pa pilno ref linku! Pats ari censos registreties kaa nakas, nevis saisinaat! Es nesaprotu tos kas taa nedara! tas jau vinam neko neizmaina vinam tacu neka neatvelk, bet nee zeel laikam! Laikam tomer ir taisniba ka latviesu tauta ir skopa un skauduliga! ja ne man tad ari citam netiks! Neciesu tadus kretinus! :P [-(

nu re puikas, te naak nakamais etaps - ref linku maskeeshana, pac vienkaarshaakasi, ir tinyurl; ja jusu programma uzseto cookiju, tad pec tam gala lapaa izdzeshot vinju, nekam nevajdzetu mainiities;)

individual teica:

kas ko ir nokopeejis? ar to ir jacinas un var ciiniities; pa lielam sazinoties ar hostinga praivaideri;

p.s. krim atbildiba laikam no 16 iestaajas, taa kaa vairumu var pielikt pie sienas;

sandi
kā būtu ar cepumiņu ko apmeklētājs saņemtu jau ieejot manā reklāmas/informatīvajā lapā?

Pat ja pārrakstītu adresi un ieetu bez aff linka cepums jau būtu tur un nekur vairs nespruktu.

UPD: Cik uz ātru roku palasīju, laikam to tomēr nevar izdarīt, nāksies iztikt ar redirektu.

nu vajag 2 redirektus, tb, vienu slepjot uz linku, otru pec kookija:)

sandis teica:
individual teica:

kas ko ir nokopeejis? ar to ir jacinas un var ciiniities; pa lielam sazinoties ar hostinga praivaideri;

man ar interesee, katu pieradisi ka tas ir tavs source?

Atpakaļ
Tops