IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Bestpaidbux!

Edgars74

New member
Pievienojies
20. Maijs 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki! Es esmu kadu laiku saja adrese bestpaidbux.cn un kraju naudu! Bet kad laiks iznemt naudu tad neka. Man ir tada lieta ka es piespiezu Convert to Cash via PayPal tad vins raksta ''After you request for payment your account will be audited to make sure you aren't violating the TOS.
Your payment is being proccesed. Processing time: 2-5 working days.'' bet nekas neparadas historija un ari meiginaju ar vinjiem sazinaties ar iespeju contact, bet ari nav atbildejusi. Luduz kads atsaucas ja ir taja bestpaidbux un ir dabujis naudu ara.

Nekam arii history nebuutu jaaparaadaas. Izmaksa tachu veel nav sanjemta. Gaidi taas 2 - 5 dienas un tad jau redzeesi. Ja ieskaitiija, tad viss ir ok, bet ja ne, tad nekaa.

Ir japaradas historija kad tu esi pieprasijis to izmaksu! Bux.to un 5buxa paradas.

Citiem parādās bet citiem neparādās - tā ka gaidi tikai !!

Atpakaļ
Tops